FortiNut Care+ Shampoo Care

9.95 €  

Hellii – hoitaa -puhdistaa. Ihon ja karvapeitteen hyvinvoinnille

Luonnonmukainen pesuaineseos, joka hellii ja hoivaa kutisevaa ihoa. Ei ärsytä. Ihanan tuoksuinen seos sisältää rauhoittavia ja mikrobeja tuhoavia kasveja. Voidaan käyttää myös rikkihangatun ihon pesussa. Pesuaineseos sisältää pesupähkinöitä, himalajansuolaa, salviaa, kehäkukkaa, koivua, nokkosta, piparminttua ja eucalyptusta. Ei kuomita luontoa.

Käyttöohje: Hauduta 1-2 dl seosta mahdollisimman kuumassa vedessä (1 l) vähintään 10 minuuttia ja siivilöi neste, laimenna. Voit valmistaa isomman erän kerralla ja säilyttää pesuainetiivistettä esimerkiksi tyhjässä kivennäisvesipullossa viileässä. Pesuaineseosta ei tarvitse huuhdella huolellisesti, sillä se ei ärsytä. Voit käyttää seosta myös kuivapesuaineena. Suihkuta tällöin pesunestettä sumupullosta karvaan ja hankaa iho pyyhkeellä puhtaaksi ja kuivaksi. Tiiviste sopii myös muuhun puhdistamiseen pinnoille ja pyykinpesukoneeseen. 

Lisää tuotteita valmistajalta: Fortinut
Valitse kokoValitse määrä
Tuote loppunut?
Toimitus
Palautus
Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!


 

Pikatoimitus 1-3 vrk ja palautusoikeus 30 vrk
Tuotteen varastosaldo Tuurin varastossa on varmennettu elektronisesti kello 06:03. Tuote postitetaan heti maanantaina
Palautusoikeus 30 vrk
Tuotetta tilatessa kannattaa lukea tuoteselosteet huolella. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Palautusoikeus