FortiNut Care+ Shampoo Summery

9.95 €  

Rauhoittaa - lievittää kutinaa - Tuoksuva pesuaine Luonnonmukainen ja hellävarainen pesuaineseos, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja lievittää kutinaa. Ihanan tuoksuinen ja tehokas pesuaineseos tekee karvasta pehmeän ja kiiltävän. Seoksen voimakas tuoksu voi myös hämätä hevosia häiritseviä hyönteisiä. Kutiseva hevonen on selkeästi rauhallisempi pesun jälkeen. Seos sisältää pesupähkinöitä, himalajansuolaa, kanelia, sitruunamelissaa, neemiä, vihreää teetä, laventelia ja appelsiininkuorta. Ei kuomita luontoa.

Käyttöohje: Hauduta 1-2 dl seosta mahdollisimman kuumassa vedessä (1 l) vähintään 10 minuuttia ja siivilöi neste, laimenna. Voit valmistaa isomman erän kerralla ja säilyttää pesuainetiivistettä esimerkiksi tyhjässä kivennäisvesipullossa. Pesuaineseosta ei tarvitse huuhdella huolellisesti pois sillä se ei ärsytä ihoa. Voidaan käyttää viimeistelyyn sumupullosta jättäen tuoksuvan kerroksen karvapeitteen pintaan. Voit käyttää seosta myös kuivapesuaineena. Suihkuta tällöin pesunestettä sumupullosta karvaan ja hankaa iho pyyhkeellä puhtaaksi ja kuivaksi. Tiiviste sopii myös muuhun puhdistamiseen pinnoille ja pyykinpesukoneeseen.

Lisää tuotteita valmistajalta: Fortinut
Valitse kokoValitse määrä
Tuote loppunut?
Toimitus
Palautus
Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!


 

Pikatoimitus 1-3 vrk ja palautusoikeus 30 vrk
Tuotteen varastosaldo Tuurin varastossa on varmennettu elektronisesti kello 17:50. Tuote postitetaan heti maanantaina
Palautusoikeus 30 vrk
Tuotetta tilatessa kannattaa lukea tuoteselosteet huolella. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Palautusoikeus