Amequ Psyllium Digest

Alk. 47.95 €   Alk.Ovh: 59.95 €
ALE 20%

Amequ Psyllium Digest on hyväntuoksuinen ja -makuinen rehuaine, joka sisältää psylliuminkuorta, kasviuutteita, yrttejä, mausteita ja eteerisiä öljyjä. Se tukee suoliston toimintaa, nopeuttaa hiekan poistumista suolistosta ja vähentää ähkyn riskiä. Lisäksi se parantaa makromineraalien imeytymistä ja tukee vastustuskykyä.

Psylliumkuorijauhe muodostaa suolistossa paksua geeliä, joka sitoo itseensä hiekkaa ja maa-ainesta. Hyvänmakuinen seos maistuu myös nirsoimmille.

Sisältö: Jauhettu psylliuminkuori (GMO-vapaa), Digestarom Pep 1000

Käyttösuositus: Hiekanpoistoon 30 päivän kuuri. Voidaan käyttää tarvittaessa myös ennaltaehkäisevästi. Turvota valmiste aina runsaassa vedessä. Hevoset (350-500 kg): Hiekanpoistoon 100 g/vrk yhdessä tai useammassa annoksessa. Ennaltaehkäisevästi 50 g/vrk yhdessä tai useammassa annoksessa.

Tuote-esite .pdf muodossa linkki yllä.

Lisää tuotteita valmistajalta: Amequ by DangroTILAPÄISESTI loppuunmyyty!

Haluaisitko ostaa vastaavan tuotteen? Ei huolta, voit:

Ostaa tuotteita merkiltä Amequ by Dangro

Tai voit pyytää tuotteen saatavuusilmoituksia sähköpostiisi sivun alalaidasta.

Valitse kokoValitse määrä
TILAPÄISESTI LOPPUUNMYYTY:
Arvioitu saatavuus 2017-12-22
Lataa tuoteseloste .PDF -muodossa
Tuote loppunut?
Toimitus
Palautus
Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!

3kg

 

Pikatoimitus 1-3 vrk ja palautusoikeus 30 vrk
Tuotteen varastosaldo Tuurin varastossa on varmennettu elektronisesti kello 23:50. Tilaa heti ja lähetämme tilauksesi huomenna, keskiviikkona
Palautusoikeus 30 vrk
Tuotetta tilatessa kannattaa lukea tuoteselosteet huolella. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Palautusoikeus