FortiNut Mustikka marja 250g

9.95 €  

MUSTIKKA - kotimainen Mustikkaa käytetään parantamaan yleiskuntoa ja vastustuskykyä. Soveltuu myös mahahaavaiselle hevoselle. Marjojen sisältämä tanniini vaikuttaa limakalvoja vahvistavasti ja siten hillitsee bakteerien ja virusten tunkeutumista vereen. Mustikka sisältää runsaasti vitamiineja ja hivenaineita ja se tunnetaan runsaista antioksidanttisista ominaisuuksistaan. Se sisältää mm. flavonoideja, hydrokinonia, neomyrtilliiniä, omenahappoa, ursolihappoa , betakaroteenia, katekininiinia, kumariinia, kvertsetiinia ja rutiinia . Mustikka on hyvä mangaanin lähde. Marjojen pigmentissä olevat antosyanidit vahvistavat verisuonten seinämiä ja nopeuttavat hiusverenkiertoa mm. silmienpohjassa ja raajoissa.

Käyttöohje (hevonen 500kg): 1-3tl päivässä. 1dl= n.50g

Lisää tuotteita valmistajalta: Fortinut
Valitse kokoValitse määrä
Tuote loppunut?
Toimitus
Palautus
Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!


 

Pikatoimitus 1-3 vrk ja palautusoikeus 30 vrk
Tuotteen varastosaldo Tuurin varastossa on varmennettu elektronisesti kello 02:12. Ennen klo 13:00 jätetty tilaus postitetaan tänään.
Palautusoikeus 30 vrk
Tuotetta tilatessa kannattaa lukea tuoteselosteet huolella. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Palautusoikeus