FortiNut Omenahunajaetikka

27.95 €  

Monipuolinen ja maistuva hunajasiideri on oiva lisä hevosesi ruokavalioon. Se on todellinen terveyspommi kohottaa yleiskuntoa ja edesauttaa saavuttamaan terveen aineenvaihdunnan. Lisäksi se parantaa ruokahalua, hillitsee haitallisia mikrobeja, edesauttaa nivelterveyttä ja edistää ruoansulatusta. Tuote tasapainottaa suoliston happo-emästasapainoa. Sillä on positiivinen vaikutus myös hengitysteiden kuntoon ja se on oiva ravintolisä yskivälle hevoselle. Maittava tuote, joka sisältää omenaviinietikkaa ja hunajaa. 100% luonnollinen tuote. Käyttöohje: Sekoita 25-50 ml/vrk juomaveteen tai rehun sekaan ja tarjoile hevoselle viikon kuureina. Myynnissä myös kätevä annostelupumppu, joka annostelee 25ml kerrallaan.

Lisää tuotteita valmistajalta: Fortinut
Valitse kokoValitse määrä
Tuote loppunut?
Toimitus
Palautus
Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!


 

Pikatoimitus 1-3 vrk ja palautusoikeus 30 vrk
Tuotteen varastosaldo Tuurin varastossa on varmennettu elektronisesti kello 02:15. Ennen klo 13:00 jätetty tilaus postitetaan tänään.
Palautusoikeus 30 vrk
Tuotetta tilatessa kannattaa lukea tuoteselosteet huolella. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Palautusoikeus