FortiNut Omenaviinietikka 3L

14.90 €  

Monipuolinen ja monikäyttöinen omenaviinietikka on oiva lisä hevosesi ruokavalioon ja sitä voidaan käyttää myös ihonhoitoon ulkoisesti. Se on todellinen terveyspommi, joko kohottaa yleiskuntoa ja virkistää aineenvaihduntaa. Lisäksi se parantaa ruokahalua, hillitsee haitallisia mikrobeja, tukee nivelterveyttä, edistää ruoansulatusta ja hoitaa ihoa. Tuote tasapainottaa suolen happo-emäs tasapainoa. Omenaviinietikka sisältää paljon kivennäis- ja hivenaineita, vitamiineja, aminohappoja, entsyymejä, happoa ja pektiiniä. Käyttöohje: Sekoita 25-50 ml/vrk omenaviinietikkaa juomaveteen tai rehun sekaan ja tarjoile hevoselle viikon kuureina. Myynnissä myös kätevä annostelupumppu, joka annostelee 25ml kerrallaan.

Lisää tuotteita valmistajalta: Fortinut
Valitse kokoValitse määrä
Tuote loppunut?
Toimitus
Palautus
Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!


 

Pikatoimitus 1-3 vrk ja palautusoikeus 30 vrk
Tuotteen varastosaldo Tuurin varastossa on varmennettu elektronisesti kello 02:10. Ennen klo 13:00 jätetty tilaus postitetaan tänään.
Palautusoikeus 30 vrk
Tuotetta tilatessa kannattaa lukea tuoteselosteet huolella. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Palautusoikeus