FortiNut Pakurirouhe

Alk. 19.95 €  

Pakuri on erinomaista ravinnetta kotieläimille, joilla on ollut huono vastuskyky ja on toipilaana esimerkiksi virusinfektion takia tai kärsii allergioista tai puhkurista.

Pakuri sisältää valtavan määrän antioksidantteja, joita kehomme käyttää vastustuskyvyn ylläpitämiseksi Antioksidanttien määrää mitataan ORAC-luvulla, joka raaka-pakurissa on n. 55 000. Pakuri on superyrtti, joka tekee hyvää vastustuskyvylle, vatsalle, sydämelle, keuhkoille sekä maksalle. Se parantaa ruoansulatusta, tasapainottaa verensokeria ja auttaa iho-ongelmiin. Pakuri sisältää hiven- ja kivennäisaineita, A-, B- C-, D-, E- ja G-vitamiineja, tanniineja, flavonoideja, eteerisiä öljyjä sekä kaikki elimistön tarvitsemat aminohapot. Tutkimuksissa on myös todettu, että pakuri sisältää aktiivisia polysakkarideja, jotka tukevat voimakkaasti immuunijärjestelmän toimintaa. Pakuri sisältää 215 erilaista fytoravinnetta.

Sisältää Melaniiniä joka on ihon omaa pigmenttiä. Se saattaa auttaa iho-ongelmiin sekä suojaa ihoa mm. palamiselta. Lisäksi pakurin sisältämän betuliinin takia tuotetta voidaan suositella mm. vaaleille ja kimoille hevosille, joiden iho on erityisen herkkä auringonsätelilylle.

Ainesosat: 100% kuivatun pakurin uute. Käyttösuositus: Annostus: 10 g/vrk (1dl= n.20g) kuumassa vedessä haudutettuna ja sekoitetaan rehuun jäähdyttyään.

Lisää tuotteita valmistajalta: Fortinut
Valitse kokoValitse määrä
Tuote loppunut?
Toimitus
Palautus
Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!


 

Pikatoimitus 1-3 vrk ja palautusoikeus 30 vrk
Tuotteen varastosaldo Tuurin varastossa on varmennettu elektronisesti kello 04:32. Ennen klo 13:00 jätetty tilaus postitetaan tänään.
Palautusoikeus 30 vrk
Tuotetta tilatessa kannattaa lukea tuoteselosteet huolella. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Palautusoikeus