FortiNut Prozyme

31.95 €   Ovh: 39.95 €
ALE 20%

ProZyme on täysin uudenlainen kasviksista, villiyrteistä ja marjoista fermentoimalla valmistettu maitohappobakteerivalmiste. Se sisältää runsaasti tarttumiskykyisiä bakteerikantoja, prebiootteja sekä entsyymejä. ProZyme edesauttaa erityisesti suoliston alkuosan hyvinvointia ja terveyttä. Tuote sopii erityisesti annettavaksi hevosille kuuriluonteisesti lääkekuurien (esim. matolääke tai antibiootit) tai ruokintamuutoksien yhteydessä. ProZyme auttaa hevosta yleiskunnon kohotuksessa sairasloman tai klinikkakäynnin jälkeen. Anna ProZyme-kuuri hevosellesi mahan tähystyksen tai hiekanpoiston jälkeen edesauttamaan toipumista. Valmiste soveltuu hyvin myös kaviokuumeherkille hevosille, sillä se lisää suoliston hyvinvointia ja helpottaa esim. hevosen siirtymistä laitumelle.

Koostumus (Inci): valkokaali (Brassica Oleracae), porkkana (Daucus Carota), punajuuri (Beta Vulgaris), punaherukka (Ribes Rubrum), karpalo (Vaccinium Microcarpum), puolukka (Vaccinium Idis-Idaea), voikukka (Taraxacum Officinale), nokkonen (Irtica Dioica), merisuola (Mare Sal), lähdevesi (Aqua). Käyttösuositus/vrk, hevonen 500kg: Kuuriluontoisesti 5-60 vrk. 0,25-2dl. Ravista ennen käyttöä. Sulje avattu ProZyme mahdollisimman ilmatiiviisti. Avattu ProZyme säilyy viileässä reilun kuukauden.

Lisää tuotteita valmistajalta: Fortinut
Valitse kokoValitse määrä
Tuote loppunut?
Toimitus
Palautus
Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!


 

Pikatoimitus 1-3 vrk ja palautusoikeus 30 vrk
Tuotteen varastosaldo Tuurin varastossa on varmennettu elektronisesti kello 07:26. Tuote postitetaan heti maanantaina
Palautusoikeus 30 vrk
Tuotetta tilatessa kannattaa lukea tuoteselosteet huolella. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Palautusoikeus