FortiNut suolakivi SUURI 5-6kg

11.85 €   Ovh: 13.95 €
ALE 15%

Maistuva himalajasuolakivi hevosellesi. 100 % luonnonmineraaleja.

Tiesitkö, että hevosen elimistöstä poistuu pelkästään virtsan ja lannan mukana 20-25 grammaa suolaa päivittäin? Raskaassa työssä hikoileva hevonen voi puolestaan menettää elimistöstään yli 100 g suolaa yhden tunnin aikana. Huolehdi siis hevosesi riittävästä suolan saannista etenkin pakkasilla, kesähelteillä, sekä hevosesi liikkuessa ja hikoillessa runsaasti.

Himalajan suola eli kristallisuola on puhdasta luonnon suolaa. Se sisältää erityisen paljon mineraaleja, sillä se on muodostunut mannerlaattojen puristuksessa Himalajan vuoristossa jo kauan ennen teollistumisen aiheuttamia saasteita ja päästöjä.Himalajansuola sisältää paljon tärkeitä alkuaineita ja mineraaleja, kuten kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja rautaa. Kemiallisesti valmistettu natriumkloridi sen sijaan ei sisällä näitä luonnossa esiintyviä mineraaleja. Himalajan suola usein myös maistuu hevosille paremmin kuin teollinen natriumkloridi-suolakivi.

Tuote:Himalajan suolakivi. Paino:Noin 5 kg.

Käyttöohje: Pidä suolakivi aina hevosen saatavilla, sillä riittävä suolansaanti auttaa hevosta ylläpitämään nestetasapainoaan.Suolakiven voi laittaa riippumaan narusta tai asentaa telineeseen. Kätevä konsti on suojata suolakiven naru pätkällä kasteluputkea, jolloin hevonen ei järsi narua poikki, ja kivi pyörii tällöin paremmin paikallaan.

Lisää tuotteita valmistajalta: Fortinut
Valitse kokoValitse määrä
Tuote loppunut?
Toimitus
Palautus
Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!


 

Pikatoimitus 1-3 vrk ja palautusoikeus 30 vrk
Tuotteen varastosaldo Tuurin varastossa on varmennettu elektronisesti kello 06:18. Tuote postitetaan heti maanantaina
Palautusoikeus 30 vrk
Tuotetta tilatessa kannattaa lukea tuoteselosteet huolella. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Palautusoikeus