FortiNut Suomenhevonen

29.95 €  

Alussa olivat suo, kuokka – ja suomenhevonen! Perinteitä kunnioittaen Suomenhevoselle - Rotutyypilliset ominaisuudet huomioiva tuote.

Uusi, 100 vuotiaan Suomen kunniaksi suunniteltu seos soveltuu erinomaisesti kansallishevosemme tarpeisiin. Monipuolinen kasviseos vahvistaa elimistöä ja tukee aineenvaihduntaa. Lisäksi se hellii hevosen suolistoa, luustoa, niveliä, hengitysteitä, kavioita sekä ihoa. Seos saattaa helpottaa myös allergioita, kuten ihon kutinaa sekä paksuntaa vatsaa suojaavaa limakerrosta suojaten näin vatsaa happohyökkäyksiltä.

(Osa myyntituotosta lahjoitetaan tukemaan orpovarsojen keinoemovälitystä suomessa.)

Tuote sisältää pohjolan rosmariinia eli männyn vuosikasvuja (Pinus sylvestris), entisajan ämmänkieltä eli nokkosta (Urtica dioica), kurjenmarjaa eli karpaloa (Vaccinium macrocarpon), mustaa vehnää eli tattaria (Fagopyrum esculentum), ryytineitoa joka nykyään mustakuminana tunnetaan (Nigella sativa), partajäkälää eli naavaa (Usnea), isohirvenjäkälää (Cetraria islandica) sekä palsternakkaa eli morajuurta (Pastinaca sativa) ja mustaa kauraa Heljä-lajike on vanha suomalainen kauralajike, joka sopii sellaisille joille keltainen kaura ei sovi.

Käyttösuositus: 0,5-1,5dl päivässä.

Luonnontuote, jossa sato ja kausikohtaista vaihtelua - naavaa ei välttämättä aina ole saatavilla. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja auringonvalolta suojattua.

Lisää tuotteita valmistajalta: Fortinut
Valitse kokoValitse määrä
Tuote loppunut?
Toimitus
Palautus
Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!


 

Pikatoimitus 1-3 vrk ja palautusoikeus 30 vrk
Tuotteen varastosaldo Tuurin varastossa on varmennettu elektronisesti kello 07:27. Tuote postitetaan heti maanantaina
Palautusoikeus 30 vrk
Tuotetta tilatessa kannattaa lukea tuoteselosteet huolella. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Palautusoikeus