Etusivu  /  FAQ
FAQ

FAQ

 

1. MITKÄ OVAT MAKSUVAIHTOEHDOT?

Voit maksaa postiennakolla, Klarnan laskulla/osamaksulla, PayPalilla sekä Suomen Verkkomaksujen kautta verkkopankkitunnuksilla. Tarkemmat tiedot maksutavoista löydät täältä.

 

2. MITÄ TOIMITUSTAPOJA JERONE TARJOAA?

Itellan postipaketin, SmartPostin sekä Itella Express-kotiinkuljetuksen.

 

3. PALJONKO ON TOIMITUSMAKSU?

Toimitusmaksu on postipaketilla ilmainen yli 50€ tilauksiin. Itella Express -paketti 4,90€ ja alle 90€ Smartpost-tilaukset 2,90€.

 

4. KUINKA PITKÄ ON TOIMITUSAIKA?

Normaali toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Sähköpostitse lähetettävällä seurantakoodilla paketin saa noudettua vuorokautta aikaisemmin.

 

5. DO YOU SHIP OUTSIDE FINLAND?

Yes we do. Please order via www.jerone.com or www.jerone.de or www.jerone.se

 

6. MISTÄ VOIN NOUTAA PAKETTINI?

Seurantakoodilla tai saapumisilmoituksella lähimmästä paikkakuntasi postista. Ota mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Löydät Itellan toimipisteet tästä. SmartPostilla tehty tilaus noudetaan valitsemastasi automaatista.

 

7. MIKSI TARJOLLA EI OLE MINUN KOKOANI?

Mikäli et löydä omaa kokoasi, se on loppuunmyyty. Meillä on sesonkitavaroita emmekä pääsääntöisesti hanki enää lisää samaa kokoa, jos se loppuu. Pidämme varastomäärät tarkoituksella pieninä, eikä tiettyä kokoa yleensä ole montaa kappaletta tarjolla, jotta valikoimamme uniikkius ja yksilöllisyys ei kärsisi. Toteutamme asiakkaidemme toiveen siitä, ettei meiltä ostettuja samanlaisia tuotteita ala näkyä joka toisella vastaantulijalla, vaan asiakkaamme saavat rauhassa erottua massasta edukseen.

 

8. MISTÄ TIEDÄN MITÄ KOKOA MINUN TULISI TILATA?

Useimmissa tuotekuvauksissa on ohjeet oikean koon löytämiseen, mutta jos haluat varmistaa koon paikkaansa pitävyyden, voit lähettää asiasta sähköpostia asiakaspalvelu@jerone.fi, kysyä neuvoa Online -tuessamme tai soittaa asiakaspalveluumme. Mikäli ilmoitat pituutesi ja painosi, on meidän helpompi neuvoa oikean koon löytämisessä.

 

9. ONKO JERONELLA VARSINAISTA MYYMÄLÄTILAA?

Toistaiseksi ei, ainoastaan verkkokauppa ja noutovarasto.

 

10. VOINKO TULLA NOUTAAN TAI SOVITTAAN TUOTTEITA?

Kyllä voit. Voit etukäteen tehdä tilauksen tai merkitä ylös mielenkiintoisia tuotteita, ja tulla sitten sovittamaan niitä varastollemme Tampereelle. Ohjeet perille löydät täältä.

 

11. HALUAN MITTOJA TUOTTEISTA?

Mikäli halaut tarkempia mittoja tuotteista, tai koko-opastusta, ota yhteyttä joko live-chatin kautta, soita asiakaspalveluumme 040 8280202 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@jerone.fi

 

12. VOIMASSAOLEVAT KAMPANJAT JA ALENNUKSET

Voimassa olevat kilpailut, kampanjat ja alennuskoodit löydät helpoten seuraamalla meitä Somessa - Facebookissa sekä Intagramissa.

 

13. MITÄ TAPAHTUU JOS EN NOUDA PAKETTIA?

Pyri ilmoittamaan meille etukäteen mikäli olet kykenemätön noutamaan pakettia. Tämän jälkeen se lähetetään takaisin varastollemme. Noutamattoman postiennakkotilauksen jälkeen saatetaan asetetaan tilauskielto.

 

14. ONKO TUOTTEILLA PALAUTUSOIKEUTTA?

Tuotteilla on etämyyntiä koskevan lain mukainen 14 päivän palautusoikeus siitä, kun olet vastaanottanut tilauksen. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, hintalappujen paikallaan sekä omissa pakkauksissaan. Sovittaa saa, mutta ei käyttää. Palautusoikeus ei koske alusvaatteita eikä korvakoruja hygieniasyistä.  

15. KUINKA PALAUTAN TILAUKSENI?

Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake huolellisesti. Tämän jälkeen vie paketti postiin ja ilmoita paketin olevan asiakaspalautus Jeronelle. Palautus on sinulle silloin maksuton. Tarkemmat palautusohjeet löydät täältä.

 

16. OLEN TILANNUT KLARNAN LASKULLA, MITEN PALAUTUS TOIMII?

Jos palautat koko tilauksen, voit repiä saamasi laskun. Jos palautat osan tuotteista, voit joko itse vähentää palautettujen tuotteiden arvon laskulta tai odottaa palautuksen käsittelyä jolloin saat uuden, päivitetyn laskun sähköpostiisi. Emme hyvitä rahoja tilille, ellet ole jo kerennyt maksamaan laskua.

 

17. VOINKO MUUTTAA LASKUN ERÄPÄIVÄÄ TAI MUUTTAA LASKUN OSAMAKSUKSI?

Eräpäivään ja osamaksuun liittyvissä asioissa suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun, puh. 09 - 425 99 771 (pvm/ppm, ma-pe 09.00-18.00).

 

18. VOINKO PALAUTTAA ALE TUOTTEITA?

Kyllä voit, mikäli ne muuten täyttävät palautusehdot.

 

19. KUINKA NOPEASTI SAAN RAHANI TAKAISIN PALAUTUKSESTA?

Palautukset käsitellään pääsääntöisesti heti, mutta kuitenkin viimeistään viikon sisällä siitä, kun palautus saapuu meille. Tämä edellyttää, että palautuksen mukana tulee tilinumero. Muistathan että Itellalla kestää asiakaspalautuslähetyksillä 2 - 14 vuorokautta.

 

20. MIKÄ SUMMA MAKSETAAN TAKAISIN TILILLENI?

Jos palautit koko tilauksen kaikki tuotteet, maksetaan tilausvahvistuksessa näkyvä loppusumma tilillesi. Jos palautit tilauksestasi vain osan, maksetaan takaisin palautettujen tuotteiden arvo vähennettynä toimituskuluilla sekä mahdollisella laskutus/postiennakkolisällä. Alennuskoodilla tehtyjen tilausten kohdalla hyvitämme tuotteiden reaaliarvon.

 

21. VOINKO VAIHTAA TUOTTEITA?

Meillä ei ole enää perinteistä vaihtoa sen piilevien epäkohtien vuoksi, vaan sinun tulee palauttaa haluamasi tuotteet ja tehdä uusi tilaus Jeroneen. Näin saat uuden tuotteen nopeammin ja varmistat että kyseistä tuotetta riittää sinulle.

 

22. KUINKA USEIN TEILLE TULEE UUTUUKSIA?

Uutuuksia tulee myyntiin joka päivä! Koska nopeimmat saavat suosituimmat koot, kannattaa uutuuksia seurata usein.

 

23. OLEN UNOHTANUT KÄYTTÄJÄTUNNUKSEN / SALASANAN - MISTÄ SAAN UUDEN?

Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi jolla olet rekisteröitynyt. Uuden salasanan saat tilattua painamalla yläreunan "Kirjaudu sisään / Rekisteröidy" -painiketta ja sitten "Salasana unohtunut?" -tekstiä.

 

24. VOINKO TILATA PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE?

Kyllä voit. Tällöin tosin maksutapana toimivat ainoastaan postiennakko sekä Klarna (Klarna, mikäli kerrot meille henkilötunnuksesi).