<
Maksuehdot

MaksuehdotKLARNA-LASKU

Maksuaika laskulle on 14 päivää. Mikäli maksat koko kauppahinnan edellä mainitun ajan kuluessa, ei tilisopimusta synny. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Laskua vastaan maksettaessa, perimme lisämaksun, joka on 3.50 EUR sis. alv.


Laskulla palvelun ehdot:
Osamaksulla palvelun ehdot:


Miten osto tapahtuu?

Täytätte tietonne kassalla
Oston yhteydessä hyväksytte että tarkistamme luottotietonne
Lasku lähetetään tuotteen mukana
Eräpäivä on 14 päivää ostosta. Erityisiä ehtoja voidaan soveltaa
Jos ette maksa ajallaan, lähetämme huomautuksen, josta peritään huomautusmaksu


Toimitukset vain kotimaahan. Muissa tapauksissa ota yhteyttä sähköpostilla.
Shipping to Finland only. If you want products shipped abroad please contact us first.

 

PAYTRAIL -PALVELU (ent. Suomen Verkkomaksut Oyj)


Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tuurin Hevospuisto Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj.

Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.