Maksutavat

Maksutavat


Verkkomaksut - Paytrail (ent. Suomen Verkkomaksut)

Maksamalla verkkopankissa saamme rahansiirrosta välittömän vahvistuksen ja tilauksen käsittelyaika on lyhyempi kuin manuaalisesti tehdyissä tilisiirtotilauksissa. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.

Suomen verkkomapsut mahdollistaa maksamisen kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta, sekä Visa, Visa Electron ja Masted Card korteilla. Lisätietoja: Suomen Verkkomaksujen sivuilla


Paypal


Luo itsellesi PayPal-tili ilmaiseksi osoitteessa PayPal.com. PayPalilla on jo lähes 200 miljoonaa käyttäjää, ja voit maksaa sillä verkossa lähes missä vain! PayPalin käyttö on kuluttajalle ilmaista, sekä kuluttajan etuna on ettei luottotietoja tarvitse altistaa kullekkin verkkokauppiaalle erikseen, sillä PayPal toimii välikätenä. PayPalilla maksaessa kuluttajalla on jopa 45 vuorokautta aikaa tehdä reklamaatio kaupasta, jolloin rahat palautetaan kuluttajalle yleensä lyhentämättömänä.


Joulukampanja - Klarna


Joululahjamme sinulle: maksa jouluostokset vasta helmikuussa!


Nyt voit tehdä joulun ostokset kaikessa rauhassa ja maksaa vasta helmikuun alussa! Joulukampanjalla saat marras - ja joulukuussa tehdyille ostoksille maksuaikaa 3.2.2015 saakka 0% korolla.

Vuosikorko on 0%. Ainoa kulu on aloitusmaksu 3,95 € per ostos. Todellinen vuosikorko 500 €:n ostokselle 3,95 €:n aloitusmaksulla, 0% vuosikorolla ja kolmen kuukauden maksuajalla on 3,2 %. Ostoksen kokonaissummaksi tulee siten 503,95 €.

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.
Mikäli sinulle tulee kysyttävää, pyydämme ystävällisesti sinua ottamaan yhteyttä Klarnaan numerossa 09 – 425 99 771. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18.


Lasku - Klarna


Laskulla-palvelun avulla verkkokaupassa asioiminen on turvallista ja helppoa. Maksu hoituu tilauksen mukana tulevalla laskulla, jossa on 14 vrk maksuaikaa.

Tilataksesi laskulla sinun oltava vähintään 18-vuotias, eikä sinulla saa olla merkittäviä maksuhäiriötä taustalla. Laskutuslisä on aina 3.90€, mikä lisätään asiakkaalle postitettavaan laskuun.


Osamaksu - Klarna


Tili: Tilillä lyhennät tilauksen loppusummaa 1/3 - 1/36 laskun kokonaissummasta tai vähintään 8,95 € kuukaudessa.
> Yleiset tiliehdot <.

Osamaksu: Voit valita osamaksun mikäli kertaostosi on yli 100 €. Tällöin voit valita maksutavaksi kampanjan kiinteällä kuukausimaksulla joko 3, 6, 12 tai 36 kuukaudeksi. Maksettava kuukausierä määräytyy täten valitun maksuajan perusteella.
Kaikki Klarnan osamaksu - maksutavalla tehdyt ostokset yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle.
Postiennakko tai nouto


Lunastamattomien postiennakkotilausten vuoksi tarkistamme kaikki asiakkaasta saatavilla olevat tiedot ennen toimittamista. Noutamatta jääneet tilaukset aiheuttavat Jeronelle ylimääräisiä kuluja, joten pidätämme oikeuden sulkea asiakastilin ja olla myymättä uudelleen mikäli on syytä epäillä että kyseessä on sama asiakas. Postiennakolisä on 3.90€.

Valitessasi postituksen sijasta noudon voit tulla noutovarastollemme arkisin klo. 8 - 16:00. Autamme sinua mielellämme oikean koon löytämisessä.

Tuotteet tulee noutaa Tampereen varastolta osoitteessa Vehnämyllynkatu 8b, 33560, Tampere (puh. 040 8280202)