FortiNut Preventive Care+ 500g
16.90 €

Luonnonmukainen kasviseos, joka tukee hevosesi hyvää suolistohygieniaa ja -terveyttä ennaltaehkäisevästi yhdessä laidun ja tarhahygienian ohella. Käytetään hevosille joiden lantanäytteessä ei ole madonmunia. Luonnollinen suolistoparanne on lempeä vaihtoehto kemiallisille valmisteille. Seos ei sekoita elimistön omaa vastustuskykyä, eikä tuhoa suoliston luonnollista bakteerikantaa. Valmiste sisältää kasveja, joissa on katkeria happoja ja eteerisiä öljyjä, jotka tukevat hevosesi hyvää suolistohygieniaa. Lisäksi niillä on suoliston limakalvoja uudistava vaikutus.

Sisältö: appelsiini, kehäkukka, piparminttu, kumina, hamppu.

Käyttöohje (hevonen 500kg): 0,5 dl-1,5 dl päivässä (1dl= n.40g) 3-5 pvän säännöllisesti 6-12x vuodessa. Huom. Muista tehdä lantanäytteiden kontrollitutkimukset 2-3 kertaa vuodessa. Mikäli lannassa on madonmunia tulee käyttää vahvempaa FortiNut Parasites Care+ valmistetta tai kemiallista matolääkettä. Tuote soveltuu myös ummetusherkkien hevosten ruokavalioon.

Lisää tuotteita valmistajalta: Fortinut
Tilaa kaikki tuotteet täältä
Valitse painoValitse määrä
Tuote loppunut?
Toimitus
Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!


Sähköpostiosoitteesi:
 Tuotetta tilatessa kannattaa lukea tuoteselosteet huolella. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Palautusoikeus