Chia (15-18kg)
Chia (15-18kg)
Chia15-18

Chia (15-18kg)

EUR 90.95
ALV 14%
Ovh EUR 109.95
Toimitustila
Tilapäisesti loppu varastosta
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Käyttötarkoitus:
  Suoliston hyvinvointi
  Tuoteryhmä:
  Chia
  Tuotenumero:
  Chia15-18
 • Tuotekuvaus
  • hiekanpoistoon
  • suoliston hyvinvointiin
  • kaunis karvapeite
  Ravintorikas chia on todellista terveysruokaa hevosellesi. Monipuoliset chia-siemenet sisältävät runsaasti arvokkaita omega-rasvahappoja, antioksidantteja, aminohappoja, hyvälaatuista proteiinia, tärkeitä vitamiineja sekä kivennäisaineita. Lisäksi chiassa on valtavasti geeliytyvää ravintokuitua, joka tukee suoliston ja vatsan hyvinvointia. Chia ei sisällä sokereita, ja siinä on vain vähän tärkkelystä.
  Chian erinomainen rasvahappopitoisuus hellii hevosen ihoa ja saa karvan kiiltämään. Omega-rasvahapot ovat myös tärkeitä nivelten hyvinvoinnille. Lisäksi chia tukee elimistön aineenvaihduntaa, tasaa verensokeria ja hidastaa hiilihydraattien imeytymistä suolistossa. Chia soveltuu hyvin myös hiekan poistoon, sillä se muodostaa runsaasti sitkeää limaa, joka kuljettaa hiekkaa ulos suolistosta.
  Käyttöohje (Hevonen 500kg): 0,5-1,2 dl päivässä. Tuote voidaan sekoittaa muuhun väkirehuun tai turvottaa vedessä. 1dl=n.80g.
  Tuote on luonnontuote ja sisältää myös vaalea ja ruskeaa chiaa, jotka Chian luonnollisia värimuunnoksia ja jonkin verran Chia kasvin osia jotka kaikki ovat kyllä hevoselle syömäkelpoisia eli ei tarvitse niitä poimia pois.
  Ravintoarvot/100g: Energia 1815 kj, hiilihydraatit 4,7g, rasvat 30,9g, Proteini 19,6g, kuitu 32,3g, sokeri <0.1g, Omega9 2.1g, omega3 19.1g, Omega6 6.2g
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus