• Chia jauho FortiNut - luomu - 25kg
  Chia jauho FortiNut - luomu - 25kg
 • Fortinut

  Chia jauho FortiNut - luomu - 25kg

  Tuotenumero: ChiaJauho
  EUR 230.00
  ALV 14%
  Toimitustila
  Tilapäisesti loppu varastosta  Tämä tuote on loppuunmyyty!

  Haluaisitko ostaa vastaavan tuotteen? Ei huolta, voit:

  Ostaa tuotteita merkiltä Fortinut

  Tai voit pyytää tuotteen saatavuusilmoituksia sähköpostiisi sivun alalaidasta.

  • Tuotekuvaus
   Ravintorikas chia on todellista terveysruokaa hevosellesi. Monipuoliset chia-siemenet sisältävät runsaasti arvokkaita omega-rasvahappoja, antioksidantteja, aminohappoja, hyvälaatuista proteiinia, tärkeitä vitamiineja sekä kivennäisaineita. Lisäksi chiassa on valtavasti geeliytyvää ravintokuitua, joka tukee suoliston ja vatsan hyvinvointia. Chia ei sisällä sokereita, ja siinä on vain vähän tärkkelystä.

   Chian erinomainen rasvahappopitoisuus hellii hevosen ihoa ja saa karvan kiiltämään. Omega-rasvahapot ovat myös tärkeitä nivelten hyvinvoinnille. Lisäksi chia tukee elimistön aineenvaihduntaa, tasaa verensokeria ja hidastaa hiilihydraattien imeytymistä suolistossa. Chia soveltuu hyvin myös hiekan poistoon, sillä se muodostaa runsaasti sitkeää limaa, joka kuljettaa hiekkaa ulos suolistosta.

   Jauhettu Chia siemen. Käyttöohje (500kg hevonen): 0,5-1,5dl päivässä. 1dl= n.50g.

   Huom! Chia jauhe ns pelletöityy paineessa eli lavoissa alemmissa kerroksissa olevat jauhesäkit tiivistyvät paakkuisiksi painon alla mutta hajoavat käsiteltäessä takaisin jauheeksi eli säkit eivät ole kärsineet kosteudesta vaan se on chian ominaisuus että tiivistyy painon alla.
  • Tuotetiedot
   Valmistaja:
   Katogoria:
   Suoliston hyvinvointi
   Tuoteryhmä:
   Chia
   Tuotenumero:
   ChiaJauho
  • Tuotevahti
  • Toimitus
  • Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!
  25kg

   

  Pikatoimitus 1-2 vrk
  ja palautusoikeus 30 vrk

  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello 20:15. Tilaa heti ja lähetämme tilauksesi huomenna, tiistaina
  Palautusoikeus 30 vrk
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus