Maca Criollo
Maca Criollo
Maca

Maca Criollo

EUR 41.95
ALV 14%
Toimitustila
Varastossa, toimitusaika yleensä 4-7 päivää
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Käyttötarkoitus:
  Lisäenergiaa
  Tuoteryhmä:
  Lisärehut
  Tuotenumero:
  Maca
 • Tuotekuvaus
  Maca
  Criollo Maca on 100 % luonnontuote, nivelten, lihaksiston ja kehon toiminnan ylläpitämiseen ja hyvinvointiin ja suorituskyvyn kestävyyden vahvistamiseen. Macassa on runsaasti luonnollisia A-, E-, C- ja B-vitamiineja, valkuaista, aminohappoja, entsyymejä, hivenaineita ja kivennäisiä. Maca on ravintopommi, jossa on erityisen paljon jodia.
  Maca (Andienkrassi, Lepidium meyenii) on Andeilla kasvava juurikasvi, jota Andien intiaanit ovat käyttäneet jo pitkään fyysisen suorituskyvyn nostamiseen. Maca on adaptogeeni, joka auttaa kehoa mukautumaan haastaviin olosuhteisiin. Maca lisää energiaa, elinvoimaa ja kestävyyttä runsaan ja monipuolisen ravinnesisältönsä ansiosta - sen korkea ravinnepitoisuus elvyttää koko kehon ja auttaa elimistöä stressaavissa olosuhteissa palautumaan. Maca on anablinen (lihasten rakentaja). Siinä on korkea pitoisuus bioproteiineja ja muita ravinteita, jotka tukevat tervettä ja luonnollista lihasten kasvua. Maca on hyvin voimakas adaptogeeni eli macassa on ominaisuuksia, jotka auttavat kehoa selviytymään haastavissa oloissa.
  Ravintosisältö 100 g: Energiaa 350 Kcal, Proteiinia 14 g, Hiilihydraatteja 80,1 g, Rasvaa 1,2 g, Rauta 31,7 mg, Kalsium 247 mg, Fosfori 183 mg, Ei sisällä mitään täyteaineita. Dopingvaroaikasuositus 4 vrk.
  Käyttösuositus: Criollo Maca sekoitetaan rehuun, annetaan kuureina, hevonen (500 kg) annostus 1 - 4 mittalusikallista/ pv (mitta 15 ml).
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus