EquiGlo 10 Minute Beet melassileike
EquiGlo 10 Minute Beet melassileike
EquiGlo

EquiGlo 10 Minute Beet melassileike

EUR 29.95
ALV 14%
Tämä tuote on loppuunmyyty!

Haluaisitko ostaa vastaavan tuotteen? Ei huolta, voit:

Ostaa tuotteita merkiltä EquiGlo

Tai voit pyytää tuotteen saatavuusilmoituksia sähköpostiisi sivun alalaidasta.


Toimitustila
Varastossa
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Tuotepolku:
  Materiaali:
  16,5% kuitua, 10,0% valkuaista, 5,0% sokeria, 1,5% tärkkelystä
  Käyttötarkoitus:
  Rehuaine
  Tuoteryhmä:
  Rehuaineet
  Tuotenumero:
  EquiGlo
 • Tuotekuvaus
  • melassileike
  10 Minute Beet - melassileike.
  Melassileikelastu on valmistettu juurikaskuidusta. Korkealaatuinen ja matalasokerinen ja -tärkkelyksinen rehu, josta on poistettu melassi ja sen rakenne on rikottu niin, että se imee itseensä viisinkertaisen määrän vettä vain noin 10 minuutissa. Kalsiumin ja fosforin suhde on hevosille sopiva. Tuotteen sisältämä kuitu on rittäin sulavaa ja toimii luonnollisena probioottina hevosen suoless.

  Annostus: Voidaan syöttää enintään 0,5kg (kuivapaino) 100kg kohden. Sovita yksilöllinen määrä hevosen energiatarpeen mukaan. Turveta runsaassa vedessä. 1 osa rehua ja vähintään 5 osaa vettä. EI SAA SYÖTTÄÄ KUIVANA!

  Koostumus: Melassiton juurikasleikelastu.
  Ravintosisältö: Raakakuitu 16,5%, Raakavalkuainen 10,0%, Sokeri 5,0%, Tärkkelys 1,5%, Tuhka 6,0%, Kosteus 10,0%, Sulava energia 10,95 MJ/kg. GMO vapaa.

  Alhaisen sokeri ja tärkkelyspitoisuuden ansiosta soveltuu erinomaisesti myös kaviokuumeherkille tai cushing taudista kärville hevosille.

  Tuote auttaa ylläpitämään hyvää nestetasapainoa suuren vesteen imukykynsä ansiosta myös pitkän rasituksen aikana, jolloin soveltuu hyvin maastoratsastusta harrastavien hevosten ruokintaan sekä hevosille jotka juovat huonosti.

  Parantaa paksusuolessa kuidun hyväksikäytettävyyttä - Soveltuu hyvin hieman turhan kortisen heinän lisänä syötettäväksi.
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus
  Tuotevahti
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!
  18kg