• GastroMix Criollo
  GastroMix Criollo
 • Criollo

  GastroMix Criollo

  Tuotenumero: GastroMix
  EUR 74.95
  ALV 14%
  Oma Räätäli / Koko-opas
  Toimitustila
  Tilaustuote, toimitusaika yleensä 3-7 päivää
  Maksuaikaa kuluttajille 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  collector
  • Tuotekuvaus

   Vatsan toiminnan ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Koostumus: panimohiiva, ruusunmarja, lesitiini, MSM(metyylisulfonyylimetaania), inkivääri, kurkuma, yucca ja tyrni.

   Panimohiiva stimuloi ja tasapainottavan suoliston loppuosan (umpisuoli ja paksusuoli) mikrobien lisääntymistä ja edistävän kuitujen hajotusta.

   Ruusunmarja sisältää pektiiniä, joka edesauttaa suoliston toimintaa voitelemalla sitä ja tasapainottaa suojaavaa limakerrosta sekä nostaa mahan pH-arvoa. Lisäksi ruusunmarjan sorbitoli estää vatsan liikahappoisuutta ja lisää syljeneritystä.

   Lesitiini neutraloi vatsahappoja. Lesitiini vahvistaa suoliston hydrofobista (vettähylkivää) pintakerrosta; lesitiini suojaa mahalaukun limakalvoa.

   MSM (metyylisulfonyylimetaani), orgaaninen rikki auttaa ruoansulatushäiriöissä vähentäen mahan happamuutta.

   Inkivääriä sisältämät karvasaineet kiihdyttävät ruoansulatusnesteiden eritystä.

   Kurkuman kurkuminoidit hillitsevät tulehduksia. Kurkuman eteeriset öljyt helpottavat ruuansulatushäiriöita ja vatsan liikahappoisuutta ja vähentävät kaasun muodostumista suolistossa.

   Yucca auttaa ylläpitämään suoliston optimaalista pH-arvoa ruoansulatuskanavassa;

   Tyrnimarjassa on kuituja, jotka avustavat suolen toimintaa. Tyrnin sisältämien vitamiinit, pektiini ja aineyhdisteet vaikuttavat suotuisasti ruoansulatukseen. Tyrnin öljyt vaikuttavat suotuisasti limakalvojen rakenteeseen.

   Käyttösuositus: Sekoitetaan mieluiten kostutettuna rehuun 2 dl/ pv. Ei kantaville tammoille. Ei sisällä täyteaineita, ei dopingvaroaikaa.

   Lisää tuotteita valmistajalta: Criollo
  • Tuotetiedot
   Valmistaja:
   Katogoria:
   Suoliston hyvinvointi
   Tuoteryhmä:
   Täydennysrehut
   Tuotenumero:
   GastroMix
  • Tuotevahti
  • Toimitus
  • Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!

   

  Pikatoimitus 1-2 vrk
  ja palautusoikeus 30 vrk

  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello 20:12. Tilaa heti ja lähetämme tilauksesi huomenna, tiistaina
  Palautusoikeus 30 vrk
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus
Asiakkaat ostivat lisäksi