• Yeast Criollo oluthiiva
  Yeast Criollo oluthiiva
 • Criollo

  Yeast Criollo oluthiiva

  Tuotenumero: CriolloYea
  EUR 14.95
  ALV 14%  Tämä tuote on loppuunmyyty!

  Haluaisitko ostaa vastaavan tuotteen? Ei huolta, voit:

  Ostaa tuotteita merkiltä Criollo

  Tai voit pyytää tuotteen saatavuusilmoituksia sähköpostiisi sivun alalaidasta.

  • Tuotekuvaus
   Criollo Yeast on rehuaine hevosille vatsan ja kehon toiminnan ylläpitämiseen ja hyvinvointiin.

   Panimohiiva (Saccharomyces cerevisiae) helpottaa ruoansulatusta, rajoittaa haitallisia muutoksia hevosen ruoansulatuksessa, auttaa suolisto-ongelmiin ja lisää ruokahalua. Lisäämällä ruokintaan hiivaa voidaan vähentää suoliston pH:n laskua ja maitohappopitoisuuden vaihtelua.
   Saccharomyces cerevisiae -hiivan on todettu stimuloivan ja tasapainottavan suoliston loppuosan (umpisuoli ja paksusuoli) mikrobien lisääntymistä ja edistävän kuitujen hajotusta. Lisäksi mikrobisto suojaa elimistöä, vapauttaa kuollessaan hevosen käyttöön mikrobivalkuaista ja valmistaa B- ryhmän vitamiineja ja C- ja K-vitamiinia ja lisää vastustuskykyä. Oluthiivassa on runsaasti luonnollisia B-vitamiineja, valkuaista, aminohappoja, entsyymejä ja kivennäisiä. Oluthiiva voi sisältää jopa 16 erilaista aminohappoa ja 15 mineraaliainetta. Hiiva parantaa myös valkuaisen sulavuutta ja lisää ravinteiden imeytymistä (esim. kalsium ja fosfori). Lisää imettävien tammojen maidontuotantoa.

   Criollo Yeast on 100 %:sti panimohiivaa (Saccharomyces cerevisiae). Ravintoaineet: proteiini 46,0 %, tärkkelys 6,2 %, kosteus 6,0 %, raakarasva 2,7 %, sokeria 1,2 %, raakakuitu 1,0 %, lysiini 8,3 %, metioniini 1,8 %, 1 kg oluthiivaa sisältää: B1 -vitamiinia 2000 mg, B2 -vitamiinia 400 mg, B6 -vitamiinia 25 mg.

   Criollo Yeastin käyttöohje: sekoitetaan rehuun, hevonen (500 kg) annostus 3 - 5 mittalusikallista/ pv (mitta 15 ml). Sallittu kantaville. Ei doping-varoaikaa. Ei sisällä mitään täyteaineita!
  • Tuotetiedot
   Toimitustila:
   Tilapäisesti loppu varastosta
   Valmistaja:
   Katogoria:
   Suoliston hyvinvointi
   Tuotenumero:
   CriolloYea
  • Tuotevahti
  • Toimitus
  • Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!
  600g
  2kg

   

  Pikatoimitus 1-2 vrk
  ja palautusoikeus 30 vrk

  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello 08:57. Ennen klo 13:00 jätetty tilaus postitetaan tänään.
  Palautusoikeus 30 vrk
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus