Sarviapilansiemen (3dl näyte)
Sarviapilansiemen (3dl näyte)
sarviapila

Sarviapilansiemen (3dl näyte)

EUR 4.50
ALV 14%
Proteiinirikas kasvi, joka virkistää ja nopeuttaa palautumista. Se tukee vatsan toimintaa, sillä sen sisältämä lima-aine muodostaa suolistoon suojaavan kalvon.
 • Koko: 3dl
Lue lisää
Toimitustila
Tilapäisesti loppu varastosta
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Käyttötarkoitus:
  Näyte
  Tuoteryhmä:
  Tuotenäyte
  Tuotenumero:
  sarviapila
 • Tuotekuvaus
  Monipuolinen sarviapila on proteiinirikas kasvi, joka virkistää ja nopeuttaa palautumista. Se tukee vatsan toimintaa, sillä sen sisältämä lima-aine muodostaa suolistoon suojaavan kalvon. Sarviapilan siemenistä saattaa olla apua hoidettaessa tulehduksellista suolistohäiriötä ja sitä käytetään esim. mahahaavan ravitsemuksellisena tukena lääkityksen ohella. Sarviapila tekee myös hyvää hevosen kavioille ja karvalle. Lisäksi se helpottaa ummetusta. Kasvista saattaa olla myös apua laihduttamisessa, sillä se saa aikaan kylläisen olon. Vahvistava sarviapila lisää maidontuotantoa, joten se soveltuu hyvin imettävän tamman ruokavalioon. Kasvia ei suositella tiineille tammoille, sillä se stimuloi kohtua.
  Annostus: 20-30 g/vrk. 1dl= n.80g
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus