• FN Prozyme
  FN Prozyme
 • Fortinut

  FN Prozyme

  Tuotenumero: Prozyme
  EUR 39.95
  ALV 14%  Tämä tuote on loppuunmyyty!

  Haluaisitko ostaa vastaavan tuotteen? Ei huolta, voit:

  Ostaa tuotteita merkiltä Fortinut

  Tai voit pyytää tuotteen saatavuusilmoituksia sähköpostiisi sivun alalaidasta.

  • Tuotekuvaus
   ProZyme on täysin uudenlainen kasviksista ja marjoista fermentoimalla valmistettu täydennysrehu, joka tukee hevosesi suoliston hyvinvointia ja edistää rehun sulavuutta.

   ProZyme sisältää runsaasti tarttumiskykyisiä bakteerikantoja, prebiootteja sekä entsyymejä. Se sopii erityisesti annettavaksi hevosille kuuriluonteisesti lääkekuurien (esim. matolääke tai antibiootit) tai ruokintamuutoksien yhteydessä. ProZyme auttaa hevosta yleiskunnon kohotuksessa sairasloman tai klinikkakäynnin jälkeen. Anna ProZyme-kuuri hevosellesi mahan tähystyksen tai hiekanpoiston jälkeen edesauttamaan toipumista. Valmiste soveltuu hyvin myös kaviokuumeherkille hevosille, sillä se lisää suoliston hyvinvointia ja helpottaa esim. hevosen siirtymistä laitumelle.

   Koostumus (Inci): valkokaali (Brassica Oleracae), porkkana (Daucus Carota), punajuuri (Beta Vulgaris), punaherukka (Ribes Rubrum), puolukka (Vaccinium Idis-Idaea), merisuola (Mare Sal), lähdevesi (Aqua).Käyttösuositus/vrk, hevonen 500kg: Kuuriluontoisesti 5-60 vrk. 0,25-2dl. Ravista ennen käyttöä. Sulje avattu ProZyme mahdollisimman ilmatiiviisti. Avattu ProZyme säilyy viileässä reilun kuukauden.
  • Tuotetiedot
   Toimitustila:
   Tilapäisesti loppu varastosta
   Valmistaja:
   Katogoria:
   Suoliston hyvinvointi
   Tuotenumero:
   Prozyme
  • Tuotevahti
  • Toimitus
  • Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!
  2.5kg

   

  Pikatoimitus 1-2 vrk
  ja palautusoikeus 30 vrk

  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello 09:25. Ennen klo 13:00 jätetty tilaus postitetaan tänään.
  Palautusoikeus 30 vrk
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus