• FN Pakurijauhe
  FN Pakurijauhe
 • Fortinut

  FN Pakurijauhe

  Tuotenumero: Pakurijauh
  EUR 29.95
  Oma Räätäli / koko-opas?
  Maksuaikaa kuluttajille 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  • Tuotekuvaus
   Pakuri on erinomaista ravinnetta kotieläimille, joilla on ollut huono vastuskyky ja on toipilaana esimerkiksi virusinfektion takia tai kärsii allergioista tai puhkurista.

   Pakuri sisältää valtavan määrän antioksidantteja, joita kehommekäyttää vastustuskyvyn ylläpitämiseksi Antioksidanttien määräämitataan ORAC-luvulla, joka raaka-pakurissa on n. 55 000.Pakuri on superyrtti, joka tekee hyvää vastustuskyvylle, vatsalle, sydämelle, keuhkoille sekä maksalle. Se parantaa ruoansulatusta, tasapainottaa verensokeria ja auttaa iho-ongelmiin. Pakuri sisältää hiven- ja kivennäisaineita, A-, B- C-, D-, E- ja G-vitamiineja, tanniineja, flavonoideja, eteerisiä öljyjä sekä kaikki elimistön tarvitsemat aminohapot. Tutkimuksissa on myös todettu, että pakuri sisältää aktiivisia polysakkarideja, jotka tukevat voimakkaasti immuunijärjestelmän toimintaa. Pakuri sisältää 215 erilaista fytoravinnetta.

   Sisältää Melaniiniä joka on ihon omaa pigmenttiä. Sesaattaa auttaa iho-ongelmiin sekä suojaa ihoa mm. palamiselta. Lisäksi pakurin sisältämän betuliinin takia tuotetta voidaan suositella mm. vaaleille ja kimoille hevosille, joiden iho on erityisen herkkä auringonsätelilylle.

   Ainesosat: 100% kuivatun pakurin uute.Käyttösuositus:Annostus: 10 g/vrk kuumassa vedessä haudutettuna ja sekoitetaan rehuun jäähdyttyään.
  • Tuotetiedot
   Väri:
   Määrittelemätön
   Valmistaja:
   Katogoria:
   Vastustuskyky ja toipuminen
   Tuotenumero:
   Pakurijauh
  • Tuotevahti
  • Toimitus
  • Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!

   

  Pikatoimitus 1-2 vrk
  ja palautusoikeus 30 vrk

  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello 21:40. Tilaa heti ja lähetämme tilauksesi huomenna, torstaina
  Palautusoikeus 30 vrk
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus
Asiakkaat ostivat lisäksi