• FortiNut Pakuriuute
  FortiNut Pakuriuute
 • FortiNut Pakuriuute

  EUR 57.95
  Oma Räätäli / koko-opas?
  Maksuaikaa kuluttajille 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  Pakuriuute - Inonotus obliquus.

  Mitä on pakuri? Pakuria syntyy, kun koivuihin tai muihin lehtipuihin tarttuu lahottajasieni pakurikääpä. Pakurikääpä ei kuitenkaan ole se nautittava osa, vaan puun puolustusreaktion seurauksena sen ulkopuolelle syntyvä pakuri.

  Entä Pakuriuute? Hienonnettu pakuri uutetaan käyttämällä sirkulointimenetelmää, jolloin valmiiseen jauheeseen jää jäljelle vain 100 % kehoon liukenevia ainesosia. Tämän takia pakuriuutetta ei tarvitse hauduttaa vaan se on heti valmis nautittavaksi. Yhden pakuriuutekilon valmistamiseen käytetään jopa 12–15 kiloa kuivattua pakuria. Pakuriuutteemme raaka-aine on kerätty maailman puhtaimmista kolkista, siperian ikimetsistä.

  Tutkittu ja puhdas pakuriuute on erinomaista ravinnetta kotieläimille, joilla on ollut huono vastuskyky ja on toipilaana esimerkiksi virusinfektion takia tai kärsii allesgioista tai puhkurista.

  Pakuri sisältää valtavan määrän antioksidantteja, joita kehomme käyttää vastustuskyvyn ylläpitämiseksi Antioksidanttien määrää mitataan ORAC-luvulla, joka raaka-pakurissa on n. 55 000. Pakuriuutteessamme vastaava luku on 146 300. (vrt. Mustikka 4700 ja Chia-siemen 11 000). Pakuri on superyrtti, joka tekee hyvää vastustuskyvylle, vatsalle, sydämelle, keuhkoille sekä maksalle. Se parantaa ruoansulatusta, tasapainottaa verensokeria ja auttaa iho-ongelmiin. Pakuri sisältää hiven- ja kivennäisaineita, A-, B- C-, D-, E- ja G-vitamiineja, tanniineja, flavonoideja, eteerisiä öljyjä sekä kaikki elimistön tarvitsemat aminohapot. Tutkimuksissa on myös todettu, että pakuri sisältää aktiivisia polysakkarideja, jotka tukevat voimakkaasti immuunijärjestelmän toimintaa. Pakuri sisältää 215 erilaista fytoravinnetta.

  Pakuri sisältää Melaniiniä joka on ihon omaa pigmenttiä. Se saattaa auttaa iho-ongelmiin sekä suojaa ihoa mm. palamiselta. Pakuriuutteessamme melaniini pitoisuus on tutkitusti 40,7%. Lisäksi pakurin sisältämän betuliinin takia tuotetta voidaan suositella mm. vaaleille ja kimoille hevosille, joiden iho on erityisen herkkä auringonsätelilylle.

  Käyttösuositus: Lisää 1-2 teelusikallista (1-3g) rehun sekaan. Voidaan antaa myös tiineille, tammoille, varsoille ja siitosoreille. Varoitus: Hevoselle ei suositella vuorokaudessa yli ruokalusikallisen annosta pakuriuutetta (n.15g). Pakuriuutetta ei tule käyttää antibioottien tai penisiliinin (eikä suonensisäisen glukoosin - ihmisdiabeetikot) kanssa.
  Väri:
  Määrittelemätön
  Valmistaja:
  Katogoria:
  Vastustuskyky ja toipuminen
  Tuotenumero:
  Pakuriuute
  • Tuotevahti
  • Toimitus
  • Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!

   

  Pikatoimitus 1-2 vrk
  ja palautusoikeus 30 vrk

  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello 10:18. Ennen klo 13:00 jätetty tilaus postitetaan tänään.
  Palautusoikeus 30 vrk
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus
Asiakkaat ostivat lisäksi