• FortiNut Preventive Care
  FortiNut Preventive Care
 • FortiNut Preventive Care

  EUR 16.90
  Oma Räätäli / koko-opas?
  Maksuaikaa kuluttajille 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  Luonnonmukainen kasviseos, joka tukee hevosesi hyvää suolistohygieniaa ja -terveyttä ennaltaehkäisevästi yhdessä laidun ja tarhahygienian ohella. Käytetään hevosille joiden lantanäytteessä ei ole madonmunia. Luonnollinen suolistoparanne on lempeä vaihtoehto kemiallisille valmisteille. Seos ei sekoita elimistön omaa vastustuskykyä, eikä tuhoa suoliston luonnollista bakteerikantaa. Valmiste sisältää kasveja, joissa on katkeria happoja ja eteerisiä öljyjä, jotka tukevat hevosesi hyvää suolistohygieniaa. Lisäksi niillä on suoliston limakalvoja uudistava vaikutus.

  Sisältö: appelsiini, kehäkukka, piparminttu, kumina, hamppu.

  Käyttöohje (hevonen 500kg): 0,5 dl-1,5 dl päivässä (1dl= n.40g) 3-5 pvän säännöllisesti 6-12x vuodessa. Huom. Muista tehdä lantanäytteiden kontrollitutkimukset 2-3 kertaa vuodessa. Mikäli lannassa on madonmunia tulee käyttää vahvempaa FortiNut Parasites Care+ valmistetta tai kemiallista matolääkettä. Tuote soveltuu myös ummetusherkkien hevosten ruokavalioon.
  Väri:
  Määrittelemätön
  Valmistaja:
  Katogoria:
  Suoliston hyvinvointi
  Tuotenumero:
  Preventive
  • Tuotevahti
  • Toimitus
  • Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!

   

  Pikatoimitus 1-2 vrk
  ja palautusoikeus 30 vrk

  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello 04:14. Ennen klo 13:00 jätetty tilaus postitetaan tänään.
  Palautusoikeus 30 vrk
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus
Asiakkaat ostivat lisäksi