• FortiNut Siitepölyrakeet
  FortiNut Siitepölyrakeet
 • Fortinut

  FortiNut Siitepölyrakeet

  Tuotenumero: Siitepöly
  EUR 18.95
  Maksuaikaa kuluttajille 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  Siitepöly on luonnon oma ravintorikas antioksidantti, joka tuo virtaa ja vastustuskykyä hevosellesi. Se lievittää stressiä, tukee lihaskasvua, helpottaapalautumista, tukee hormonitasapainoa ja lisää suorituskykyä sekä ruokahalua.Siitepöly sisältää runsaasti proteiinia (kaikkia 20 aminohappoa). Lisäksi siinäon paljon vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä flavonoideja. Kliinistentutkimusten mukaan suun kautta nautitun siitepölyn ravinteet imeytyvät erittäin nopeasti verenkiertoon. Siitepöly soveltuu erinomaisesti väsyneille sekä siitos-ja kilpahevosille. Lisäksi sitä voidaan käyttää luonnonmukaisena siedätyshoitonaallergikoille.

  Käyttöohje: Sekoita 1-4 tl siitepölyrakeita ruokaan tai veteen ja tarjoile hevosellesi. Siitepölyrakeet täydentävät monipuolista ruokavaliota.  Tämä tuote on loppuunmyyty!

  Haluaisitko ostaa vastaavan tuotteen? Ei huolta, voit:

  Ostaa tuotteita merkiltä Fortinut

  Tai voit pyytää tuotteen saatavuusilmoituksia sähköpostiisi sivun alalaidasta.

  • Tuotevahti
  • Toimitus
  • Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!
  350g

   

  Pikatoimitus 1-2 vrk
  ja palautusoikeus 30 vrk

  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello 01:03. Ennen klo 13:00 jätetty tilaus postitetaan tänään.
  Palautusoikeus 30 vrk
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus