• FN Suomenhevonen
  FN Suomenhevonen
 • Fortinut

  FN Suomenhevonen

  Tuotenumero: Suomenhevo
  EUR 29.95
  Maksuaikaa kuluttajille 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  Alussa olivat suo, kuokka – ja suomenhevonen! Perinteitä kunnioittaen Suomenhevoselle - Rotutyypilliset ominaisuudet huomioiva tuote.

  Uusi, 100 vuotiaan Suomen kunniaksi suunniteltu seos soveltuu erinomaisesti kansallishevosemme tarpeisiin. Monipuolinen kasviseos vahvistaa elimistöä ja tukee aineenvaihduntaa. Lisäksi se hellii hevosen suolistoa, luustoa, niveliä, hengitysteitä, kavioita sekä ihoa. Seos saattaa helpottaa myös allergioita, kuten ihon kutinaa sekä paksuntaa vatsaa suojaavaa limakerrosta suojaten näin vatsaa happohyökkäyksiltä.

  (Osa myyntituotosta lahjoitetaan tukemaan orpovarsojen keinoemovälitystä suomessa.)

  Tuote sisältää pohjolan rosmariinia eli männyn vuosikasvuja (Pinus sylvestris), entisajan ämmänkieltä eli nokkosta (Urtica dioica), kurjenmarjaa eli karpaloa (Vaccinium macrocarpon), mustaa vehnää eli tattaria (Fagopyrum esculentum), ryytineitoa joka nykyään mustakuminana tunnetaan (Nigella sativa), partajäkälää eli naavaa (Usnea), isohirvenjäkälää (Cetraria islandica) sekä palsternakkaa eli morajuurta (Pastinaca sativa) ja mustaa kauraa Heljä-lajike on vanha suomalainen kauralajike, joka sopii sellaisille joille keltainen kaura ei sovi.

  Käyttösuositus: 0,5-1,5dl päivässä.

  Luonnontuote, jossa sato ja kausikohtaista vaihtelua - naavaa ei välttämättä aina ole saatavilla. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja auringonvalolta suojattua.  Tämä tuote on loppuunmyyty!

  Haluaisitko ostaa vastaavan tuotteen? Ei huolta, voit:

  Ostaa tuotteita merkiltä Fortinut

  Tai voit pyytää tuotteen saatavuusilmoituksia sähköpostiisi sivun alalaidasta.

  • Tuotevahti
  • Toimitus
  • Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!
  1kg

   

  Pikatoimitus 1-2 vrk
  ja palautusoikeus 30 vrk

  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello 21:41. Tilaa heti ja lähetämme tilauksesi huomenna, torstaina
  Palautusoikeus 30 vrk
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus