• Prozyme
  Prozyme
 • Prozyme

  EUR 27.95
  Ovh EUR 39.95
  ALE 30%
  Oma Räätäli / koko-opas?
  Maksuaikaa kuluttajille 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  ProZyme on täysin uudenlainen kasviksista ja marjoista fermentoimalla valmistettu maitohappobakteerivalmiste. Se sisältää runsaasti tarttumiskykyisiä bakteerikantoja, prebiootteja sekä entsyymejä. ProZyme edesauttaa erityisesti suoliston alkuosan hyvinvointia ja terveyttä. Tuote sopii erityisesti annettavaksi hevosille kuuriluonteisesti lääkekuurien (esim. matolääke tai antibiootit) tai ruokintamuutoksien yhteydessä. ProZyme auttaa hevosta yleiskunnon kohotuksessa sairasloman tai klinikkakäynnin jälkeen. Anna ProZyme-kuuri hevosellesi mahan tähystyksen tai hiekanpoiston jälkeen edesauttamaan toipumista. Valmiste soveltuu hyvin myös kaviokuumeherkille hevosille, sillä se lisää suoliston hyvinvointia ja helpottaa esim. hevosen siirtymistä laitumelle.

  Koostumus (Inci): valkokaali (Brassica Oleracae), porkkana (Daucus Carota), punajuuri (Beta Vulgaris), punaherukka (Ribes Rubrum), puolukka (Vaccinium Idis-Idaea), merisuola (Mare Sal), lähdevesi (Aqua). Käyttösuositus/vrk, hevonen 500kg: Kuuriluontoisesti 5-60 vrk. 0,25-2dl. Ravista ennen käyttöä. Sulje avattu ProZyme mahdollisimman ilmatiiviisti. Avattu ProZyme säilyy viileässä reilun kuukauden.

  Lisää tuotteita valmistajalta: Fortinut
  Väri:
  Määrittelemätön
  Valmistaja:
  Katogoria:
  Suoliston hyvinvointi
  Tuotenumero:
  Prozyme
  • Tuotevahti
  • Toimitus
  • Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!

   

  Pikatoimitus 1-2 vrk
  ja palautusoikeus 30 vrk

  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello 04:14. Ennen klo 13:00 jätetty tilaus postitetaan tänään.
  Palautusoikeus 30 vrk
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus
Asiakkaat ostivat lisäksi