• FortiNut Care+ HoitoShampoo
  FortiNut Care+ HoitoShampoo
 • FortiNut Care+ HoitoShampoo

  EUR 8.96
  Ovh EUR 9.95
  ALE 10%
  Oma Räätäli / koko-opas?
  Maksuaikaa kuluttajille 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  Hellii – hoitaa -puhdistaa. Ihon ja karvapeitteen hyvinvoinnille

  Luonnonmukainen pesuaineseos, joka hellii ja hoivaa kutisevaa ihoa. Ei ärsytä. Ihanan tuoksuinen seos sisältää rauhoittavia ja mikrobeja tuhoavia kasveja. Voidaan käyttää myös rikkihangatun ihon pesussa. Pesuaineseos sisältää pesupähkinöitä, himalajansuolaa, salviaa, kehäkukkaa, koivua, nokkosta, piparminttua ja eucalyptusta. Ei kuomita luontoa.

  Käyttöohje: Hauduta 1-2 dl seosta mahdollisimman kuumassa vedessä (1 l) vähintään 10 minuuttia ja siivilöi neste, laimenna. Voit valmistaa isomman erän kerralla ja säilyttää pesuainetiivistettä esimerkiksi tyhjässä kivennäisvesipullossa viileässä. Pesuaineseosta ei tarvitse huuhdella huolellisesti, sillä se ei ärsytä. Voit käyttää seosta myös kuivapesuaineena. Suihkuta tällöin pesunestettä sumupullosta karvaan ja hankaa iho pyyhkeellä puhtaaksi ja kuivaksi. Tiiviste sopii myös muuhun puhdistamiseen pinnoille ja pyykinpesukoneeseen. 
  Väri:
  Määrittelemätön
  Valmistaja:
  Katogoria:
  Hoitotuotteet
  Tuotenumero:
  ShampoCare
  • Tuotevahti
  • Toimitus
  • Palautus
  Ilmoittakaa jos tuotetta tulee lisää!

   

  Pikatoimitus 1-2 vrk
  ja palautusoikeus 30 vrk

  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello 14:51. Ennen klo 13:00 jätetty tilaus postitetaan tänään.
  Palautusoikeus 30 vrk
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus
Asiakkaat ostivat lisäksi