Heinäverkot Slowfeeding ja BaleBuddy

Erittäin kestävät ja hyvälaatuiset solmuttomat heinäverkot ovat turvallisia hevosen hampaille. Slow bale buddy heinäverkoissa on turvallinen sulkemismekanismi. Bale Buddy paalin kaveri suojaa pyöröpaalin ja vähentää hukkarehua vapaasti syötävällä heinällä ja sitä voidaan käyttää myös kengällisillä hevosilla ilman pelkoa että kenkä tarttuu.
Oma räätäli
Erittäin kestävät ja hyvälaatuiset solmuttomat heinäverkot ovat turvallisia hevosen hampaille. Slow bale buddy heinäverkoissa on turvallinen sulkemismekanismi.Bale Buddy paalin kaveri suojaa pyöröpaalin ja vähentää hukkarehua vapaasti syötävällä heinällä ja sitä voidaan käyttää myös kengällisillä hevosilla ilman pelkoa että kenkä tarttuu.
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Käyttötarkoitus
       31 tuotetta

      Hevoselle Heinäverkot Slowfeeding ja BaleBuddy

      kestävissä ja lujatekoisissa slowfeeding heinäverkoissa ei ole käytetty solmuja ja kudos on pehmeää, jolloin se ei pitkäaikaisessakaan käytössä vaurioita hevosen hampaita. Kestävät ja erittäinhyvälaatuiset heinäverkot kahdelta toimittajalta: Nordic Horse ja Bale Buddy. Nordic horse verkoissa on kahda neuloksen paksuutta joista isompisilmäinen on tehty paksummasta ja kestävämmästä neuloksesta. Molempien Nordix horse verkkojen vetolujuus on 300kg eli heinäverkko kestää lujaakin kiskomista ilman rikkoutumista. Heinäverkkoja on montaa eri kokoa, jolloin löydät juuri sinun hevoselle sopivan heinäverkkoratkaisun. Bale Buddy heinäverkoissa ja pyöropaalin kaverissa Bale Buddyssa on molemmissa vuoden takuu materiaalille, joten tämä on ainoa markkinoilla oleva heinäverkkovalmistaja joka antaa verkoilleen ja paalin suojille tälaisen takuun. Slow Bale Byddyissa on myös kätevä sulkumekanismi jota ei löydy muilta heinäpaalien valmistajilta. Sulkumekanismi on myös hevoselle turvallinen.