FN Care+ Shampoo Valkoisille
FN Care+ Shampoo Valkoisille
ShampWhite

FN Care+ Shampoo Valkoisille

EUR 9.95
ALV 24%
Toimitustila
Tilapäisesti loppu varastosta
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Käyttötarkoitus:
  Terveys ja hyvinvointi
  Tuoteryhmä:
  Hoitotuotteet
  Tuotenumero:
  ShampWhite
 • Tuotekuvaus
  Poistaa keltaiset läikät
  Hellävarainen pesuaine
  Luonnonmukainen pesuaineseos, joka auttaa pitämään valkoisen hevosen valkoisena. Miedon tuoksuinen seos rauhoittaa ihoa ja poistaa keltaiset läikät valkoisesta hevosesta tehokkaasti. Pesuaineseos sisältää pesupähkinöitä, himalajansuolaa, natriumkarbonaattia eli ruokasoodaa, kamomillaa, siankärsämöä ja isohirven jäkälää. Ei kuomita luontoa.
  Käyttöohje: Hauduta 1-2 dl seosta mahdollisimman kuumassa vedessä (1 l) vähintään 10 minuuttia ja siivilöi neste, laimenna. Voit valmistaa isomman erän kerralla ja säilyttää pesuainetiivistettä esimerkiksi tyhjässä kivennäisvesipullossa. Pesuaineseosta ei tarvitse huuhdella huolellisesti, sillä se ei ärsytä. Voit käyttää seosta myös kuivapesuaineena. Suihkuta tällöin pesunestettä sumupullosta ja hankaa iho pyyhkeellä puhtaaksi ja kuivaksi. Tiiviste sopii myös muuhun puhdistamiseen pinnoille, rasvatahriin ja pyykinpesukoneeseen.
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus