Natural Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb (Full)
Natural Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb (Full)
Natural Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb (Full)
Natural Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb (Full)
Natural Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb (Full)Natural Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb (Full)Natural Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb (Full)Natural Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb (Full)
42515-01-02-S

Natural Sheepskin Anatomic Half Pad Absorb (Full)

EUR 145.99
ALV 24%
 • Oma Räätäli / Koko-opas
Suuresta kysynnästä johtuen olemme kehittäneet puolipehmusteen, jonka koostumus on sama kuin muillakin halfpadeillamme, mutta joka on paljon ohuempi (2,5 cm paksu).
 • Pesu 30 asteessa pesupussissa saman väristen kanssa. Venytä muotoonsa kosteana, Tasokuivaus. Älä käytä huuhteluainetta.
Lue lisää
Toimitustila
Tilaustuote, toimitusaika yleensä 7-14 päivää
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Nopea toimitus Suomesta
Luotettavat ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
Maksuvaihtoehdot
Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Rajaa:
  Tekstiilit
  Tuoteryhmä:
  Romaanit
  Tuotenumero:
  42515-01-02-S
  Tuoteseloste:
 • Tuotekuvaus

  Suuresta kysynnästä johtuen olemme kehittäneet puolipehmusteen, jonka koostumus on sama kuin muillakin halfpadeillamme, mutta joka on paljon ohuempi (2,5 cm paksu). Siksi ratsastajalla on parempi yhteys hevoseen. Tämä parantaa ratsastajan ja hevosen välistä kontaktia, mutta tarjoaa silti erinomaisen suojan hevosen selkään. 5-kerroksisen järjestelmän ansiosta tyyny vaimentaa iskuja ja minimoi satulan ja ratsastajan paineen. Sheepskin Half Pad Anatomic Absorb on valmistettu absorboivasta kankaasta, memory foamista, iskuja vaimentavasta geelistä, jälleen memory foam ja toisesta absorboivasta kankaasta. Ulkovuori on valmistettu mikrokuidusta, jossa on tuuletusaukot nopeaan kuivumiseen ja liukumattomuuteen. Puolipehmusteen pienemmän paksuuden ansiosta se tarjoaa maksimaalisen vapauden ja vakauden sekä vähentää selkäkipuja. Se tarjoaa myös lisämukavuutta hevoselle ja ratsastajalle. Anatominen muoto takaa säkä- ja selkärangan vapauden. Keinonahkareunan ansiosta Sheepskin Half Pad Anatomic Absorb näyttää erittäin hienolta. Se on helppo huoltaa, sillä se kestää pesun 30°:ssa ilman kuivausrumpua.

  Nopea toimitus Suomesta
  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus