Lecithin (1.5kg päiväystuote) Lesitiini
Lecithin (1.5kg päiväystuote) Lesitiini
Päiv601252DK

Lecithin (1.5kg päiväystuote) Lesitiini

EUR 46.36
ALV 14%
Ovh EUR 57.95
Lesitiini suoliston hyvinvointiin ja rasvaäaineenvaihdunnan ylläpitoon.
 • Koko: 3kg
Lue lisää
Toimitustila
Tilapäisesti loppu varastosta, toimitusaika 7-10 päivää
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Käyttötarkoitus:
  Päiväystuote
  Tuoteryhmä:
  Päiväystuotteet
  Tuotenumero:
  Päiv601252DK
 • Tuotekuvaus
  Lesitiini suoliston hyvinvointiin ja rasva-aineenvaihduntaan. Lesitiini on luonnollinen, soijapavuista valmistettu täydennysrehu, joka edistää elimistön rasva-aineenvaihduntaa sekä tukee mahan, suoliston ja hengitysteiden limakalvojen normaalia toimintaa.

  Lesitiini on puhdasta ravintoa hevosen soluille, sillä sen fosfolipidit ovat solukalvojen rakennusaine ja ne ovat välttämättömiä kasvulle, kehitykselle ja solujen normaalille toiminnalle. Siksi lesitiini sopii hyvin lisäravinteeksi niin nuorille kuin ikääntyville hevosille.

  Lesitiini hajottaa syötetyn rehun rasvaa ja edistää näin tehokkaasti elimistön rasva-aineenvaihduntaa kuljettaen rasvoja kudoksista lihaksiin, jossa ne hyödynnetään energian lähteenä.

  Lesitiini vahvistaa suoliston hydrofobista eli vettä hylkivää pintakerrosta ja voi näin suojata ja vahvistaa hevosen mahalaukun limakalvoja sekä nopeuttaa jo olemassa olevien limakalvovaurioiden paranemista. Lisäksi lesitiini neutraloi voimakkaita vatsahappoja - ja siksi se soveltuu erinomaisesti mahahaavaherkkien hevosten ruokavalioon.

  Lesitiini kuljettaa myös rasvaa pois maksasta ja tasapainottaa näin maksan toimintaa. Lisäksi lesitiini tukee hermoston toimintaa ja parantaa E- vitamiinin, antioksidanttien ja kivennäisaineiden optimaalista imeytymistä.

  Lesitiinin tarve korostuu fyysisessä rasituksessa ja kasvuiässä, mutta solujen ja kudosten uusiutuminen on välttämätöntä myös vanhemmille hevosille. Siksi lesitiini on mainio lisä kaiken ikäisten hevosten ruokavalioon.

  Amequ Lesitiiniä on saatavilla 1.5 kg sekä 3 kg ämpäreissä.

  Amequ Lesitiini on 100 prosenttista lesitiiniraetta, johon ei olla lisätty täyteaineita. Valmiste on tärkkelys- ja GMO-vapaa. Se sopii kaikille hevosille.

  Käyttöohje:
  20 g per 100 kg hevonen / pvä. Maksimiannos 50 g per 100 kg hevonen / pvä.

  Kastele ja sekoita lesitiini aina muun rehun joukkoon, älä syötä kuivana.
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus