Top Athletic (15kg päiväystuote) Nordic
Top Athletic (15kg päiväystuote) Nordic
N80000Pä

Top Athletic (15kg päiväystuote) Nordic

EUR 26.97
ALV 14%
Ovh EUR 44.95
HUOM! Parasta ennen 30.9.2022 ( nykyinen Sport Lite )Täysin kattava rehu, joka sisältää kaiken, mitä urheiluhevonen kohtalaisessa ja kovassa työssä tarvitsee.
 • Rehu, joka on kehitetty erityisesti hevosille, joilla on herkkä ruoansulatus. Jos sinulla on intoleransseista kärsivä hevonen, Sensitive-sarjan rehu on usein paras valinta
 • Koko: 15kg
Lue lisää
Toimitustila
Tilaustuote, toimitusaika vaihtelee
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Käyttötarkoitus:
  Päiväystuote
  Tuotteen muoto:
  Pelletti
  Tuoteryhmä:
  Päiväystuotteet
  Tuotenumero:
  N80000Pä
 • Tuotekuvaus
  Nordic Top Athletic ( nykyinen Sport Lite) on uraauurtava innovaatio urheiluhevosten rehuissa. Täydellinen rehu, joka sisältää kaiken, mitä urheiluhevonen tarvitsee voidakseen suoriutua parhaimmillaan.

  Laatua ja uusinta osaamista:

  On tärkeää, että urheilurehu sisältää oikean koostumuksen ravintoaineista, jotta hevosella on parhaat olosuhteet optimaaliseen suorituskykyyn.Nordic Top Athletic on rehu, joka sisältää kaikki huippusuorituskykyisen hevosen saatavilla olevat ravintoaineet, mukaan lukien erityisesti mukautetut vitamiinit ja kivennäisaineet. Nordic Top Athletic on kehitetty yhteistyössä tutkijoiden kanssa ja sitä on testattu useilla hevosilla, jotka suoriutuvat huipputasolla sekä kouluratsastuksessa, esteissä, kenttäratsastuksessa, raviurheilussa että matkaratsastuksessa.Rehu on osoittanut myönteisiä ominaisuuksia hevosten suorituskyvyn optimoinnissa kaikissa lajeissa.

  Hyvää energiaa, laadukkaita raaka-aineitaja paljon kuitua.Kaikki Nordic Top Athleticin huolella valitut raaka-aineet ja niiden ravintoaineet varmistavat myös hiilihydraattivarastojen pysymisen hyvinä ja energian vapautumisen lihaksiin niin lyhyen intensiivisen työn aikana kuin pitkäaikaisen työn aikana. Nordic Top Athletic tarjoaa kestävää ja vakaata energiaa, joka varmistaa pitkän kestävyyden monien erittäin pitkäketjuisten kuitujen muodossa, jotka eivät merkittävästi vaikuta verensokeriin.

  Tärkeitä proteiineja
  Nordic Top Athletic sisältää myös helposti saatavilla olevia proteiineja, jotka varmistavat lukuisten aminohappojen jatkuvan jakautumisen, jotka vahvistavat aktiivisten lihasten jälleenrakennusta ja ylläpitoa.Proteiinit ovat kehon tärkeimmät rakennusaineet.Tämä koskee myös hevosen lihassoluja.Stressatut lihakset tarvitsevat proteiineja ja aminohappoja palauttaakseen oikean rakenteen, kerääntyäkseen vammojen jälkeen ja estääkseen lihaskudoksen hajoamisen.Hevosen rehun tarvittava proteiinimäärä riippuu työn määrästä sekä näiden proteiinien laadusta ja koostumuksesta.Nordic Top Athletic sisältää hevoselle helposti saatavilla olevia proteiineja, joiden täydellinen aminohappokoostumus varmistaa, että ahkerallakin hevosella on parhaat olosuhteet terveille ja hyvin toimiville lihaksille ja kudoksille.Tuotteen proteiinin määrä säädetään niin, että hevosen tulee käyttää mahdollisimman vähän energiaa proteiinien hajottamiseen ja varastointiin ja hevosen elimet kärsivät tästä mahdollisimman pienestä kuormituksesta. Nordic Top Athletic sisältää myös tanniineja, jotka optimoivat proteiinien hyödyntämistä.

  Vitamiinit ja kivennäisaineet
  Tuotteessa vitamiinit ja kivennäisaineet mukautetaan aktiiviselle hevoselle sopivaksi, ja E-vitamiinin korkea osuus varmistetaan muun muassa siten, että se heijastaa hevosten kovassa työssä nousevia tarpeita. E-vitamiini auttaa hevosta ylläpitämään tervettä lihastehokkuutta, kun kuona-aineita kertyy harjoituksen aikana. (esim. maitohappo) ja yhdessä lisääntyneen lysiinin ja histidiinin kanssa on otettu huomioon tekijät, jotka voivat rajoittaa korkean suorituskyvyn hevosen tehokkuutta ja suorituskykyä rehun kautta.

  Tärkeät omega-3-rasvahapot.
  Nordic Top Athleticissa olemme päättäneet lisätä omega 3 -rasvahappoja, joilla on suuri merkitys lihasten tehokkuudelle sekä tärkeitä ravintoaineiden (erityisesti kivennäisaineiden) kannalta optimoitujen lihassolujen sisään ja ulos. Omega 3 -rasvahapot parantavat entisestään keskittymiskykyä sekä punasolujen kykyä sitoa happea, samoin kuin palautumisaika lyhenee omega 3 -rasvahappojen tulehdusta estävän ja immunologisen vaikutuksen vuoksi stressin yhteydessä. lihassolut kärsivät käytön aikana.
  Tapaus: Cracker Jack
  Nordic Top Athletic on jo pitkään palkittu huippusuorituskykyisillä hevosilla ympäri Tanskaa, ja menestysprosentti on täydellinen.Hevoset saavat enemmän energiaa ja paljon enemmän voittoa. Esimerkkinä on Cracker Jack, iso hevonen, joka tekee intensiivistä työtä päivittäin ja ratsastaa kansainvälisissä kouluratsastuskilpailuissa.Omistaja Emma Skov puhuu hellittämättä;"Hänen vatsakramppinsa ovat kadonneet, hän näyttää hyvältä ja antaa maksimin jokaisessa harjoituksessa."Hänelle on annettu rehua 6 kuukautta, mutta ei kestänyt kauaa, ennen kuin Emma Skov huomasi parantuneen vaikutuksen, pian lyhyen ajan kuluttua hän osoitti innostustaan;"Suorituskyvyn suhteen voimme tuntea suuren eron, kun Cracker lähtee harjoituksiin suurimmalla innolla.Hän on aina iloinen ja antaa parhaansa ” Emma Skov päättelee Cracker Jackista on siirtynyt Nordic Horse -ruokiin;

  Koostumus:
  Esparsetti,
  Luzern ( sinimailanen),
  Pellavansiemenet,
  Johanneksenleipäpuujauhe,
  omena,
  Porkkana,
  artisokka,
  Punajuuri, viinirypäleensiemenjauhe.

  Käyttö:
  Yhdessä hevosellesi saatavilla olevan laadukkaan karkearehun ja suolakiven kanssa Nordic Top Athletic palvelee aktiivista hevosta niin silloin, kun hevosen tarvitsee suoriutua intensiivisesti ja pitkiä matkoja.

  Nordic Horse -ruokintasuositus:
  Keskipitkä / kohtalainen työ: 100-200 grammaa per. 100 kg hevonen
  Kova työ : 200-350 grammaa per 100 kg hevonen
  Säännöllinen äärimmäinen kestävyysharjoittelu: 250-450 g per. 100 kg hevonen
  Vanhempi hevonen eläkkeellä:100 grammaa per 100 kg hevonen
  Vanhempi hevonen kevyessä työssä:150 grammaa per 100 kg hevonen

  Analyyttiset aineosat:
  Proteiini 10,8% Raaka, Kuitua 8,0%, Raaka tuhkaa/hehkutusjännös 7,1%, Öljy / öljyjä ja rasvoja, 4,6%, tärkkelystä 9,8%, Sokeri 8,4%, Kalium 1,87%,
  kalsiumia 1,45%, Magnesium 0,3%, Fosfori 0,4%, Natrium 0,2%, Lysiini 0,7%, Metioniini 0,15%,
  Tanniinit 2,2 %,
  Treoniini 0,45 %.
  Sulava Energia 1,27 FE / kg.
  Koska tämä on 100 % puhdas luonnontuote, analyyttiset ainesosat voivat vaihdella ajoittain.

  Ravitsemukselliset fysiologiset lisäaineet per.kg.

  A-vitamiini 20 000 IU,
  D3-vitamiini 2500 IU,
  E-vitamiini 4800 IU,
  B1-vitamiini 17 mg,
  B2-vitamiini 14 mg,
  B6-vitamiini 15 mg,
  B12-vitamiini 30 mg,
  K3-vitamiini10 mg, C-vitamiini 160 mg.
  Hivenaineet perkg.
  Koliinikloridi 400 mg.
  Rauta 150 mg.
  Biotiini (B-vit.) 100 mg.
  Sinkki (sinkkioksidi) (E6) 600 mg.
  Nikotiinihappo 50 mg.
  Mangaani 50 mg.
  Pantoteenihappo (B-vit.) 35 mg.
  Kupari (E4) 205 mg.
  Foolihappo happo (B-vit.) .) 3 mg.
  Jodi 1 mg.
  Koboltti 1 mg.
  Seleeni 4 mg.
  Fosfori 4 mg.

  Varastointi ja säilyvyys:
  Koska Nordic Horse -tuotteet ovat 100 % luonnollisia ja ilman lisäaineita, oikea säilytys on tärkeää kestävyyden kannalta. Nordic Top Athletic tulee säilyttää kuivassa, viileässä eikä suorassa auringonpaisteessa - mieluiten suljetussa astiassa. Vältä mieluiten sitä, että rehu on pitkään tallissa ennen käyttöä.


  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus