Löydä tuotteita kategorian mukaan
Ajankohtaista
Viikon kuumimmat
Uutuudet
Instagram @tallitukku
Huomasithan, että tänään saat kaikki Fortinut -tuotteet ”ota 3, maksa 2 tarjouksella”! Erinomainen tilaisuus tehdä tuntuvia säästöjä huippulaatuisista rehuista ja muista tuotteista ???? KHuomasithan, että kaikki kuolaimet ja hanskat saat nyt -50% alennuksella Black Weekend -ajan! Kaikkiin tilauksiin saat myös ilmaisen toimituksen! ???? #tallitukku #blackweekend #alennus #hevonenTallitukun Black Weekend on startannut! ???????? Säästät jopa 150€ toimituskuluissa kun tilaat lavatavaraa! Käy kurkkaamassa kaikki tarjouksemme - paljon tuotteita jopa -60% alennuksessa. KaikkiMaagisia unicorns herkkujaUutuus vitamiinikivennäisvalmiste allergisille :Hevosille, jotka eivät siedä viljatuotteita, sinimailasta, panimohiivaa, yrttejä, sokeria, tärkkelystä jne..Koostumus; Esparsette, KalsiumkarUutuus ! Village suomenlampaan villapatja, joka sisältää hoitavaa lanoliinia. https://tallitukku.fi/Hevosen-Varusteet/Suojat-ja-Pintelit/Village-lampaanvilla-pintelin-patja/Black Weekend -Hyödynnä huikeat alennukset.Elektrolyyttipelletit, jotka imeytyvät vasta ohutsuolessa!https://tallitukku.fi/Hevoselle/T%C3%A4ydennysrehut/Elektrolyytti-pelletti-Amequ-nestetasapainoon/Vähemmän mahan ärsytystä - toisin kTampere Summer challenge -Viivi Haarala & Casino II. 120cm voitto ja ekaa kertaa startti 130cm luokassa ja siitä sija II. Onnea Tallitukku.fi Tiimiläiselle. Kisapaidat https://tallitukku.fi/RatsastAmequ Omega-3 Kraftur täysrehu aineenvaihduntaongelmaisille ja lihavuuteen taipuvaisille - Hyväntuoksuinen ja maittava Omega-3 Kraftur on vähäsokerinen ja -tärkkelyksinen täydennysrehu (kaikenka
Suositut brändit
ManufacturersManufacturers

REHUT ja VARUSTEET - NETISTÄ

Tallitukku myy vain parasta hevosellesi - luonnollisesti. Tallitukku on luotettava, hyvän ja nopean palvelun verkkokauppa. Korkealaatuiseen ja laajaan valikoimaamme kuuluvat mm. hevosten rehut ja lisäravinteet, hevosten varusteet ja hoitotuotteet, ratsastajan varusteet sekä tallin pitämiseen liittyvät tuotteet.

Kaikki Tallitukun välittämät rehut, lisäravinteet ja yrtit ovat korkeatasoisia ja luonnollisesti tuotettuja, eivätkä ne sisällä teollisia ravinteita. Valikoimaamme kuuluvat mm. FortiNut ja Amequ by Dangro -tuotteet, jotka on kehitetty ja tuotettu huolella käyttäen raaka-aineina luonnon parhaimpia antimia.

Osta Tallitukusta helposti ja turvallisestiTallitukun verkkokaupasta ostaminen on helppoa ja luotettavaa. Sen takaa erittäin turvalliseksi suojattu SSL-yhteys. Paytrail puolestaan takaa turvallisen ja vaivattoman maksamisen.

Lähetämme Tallitukun verkkokaupasta tilatut tuotteet matkaan jo seuraavana arkipäivänä. Lisäksi annamme 30 vuorokauden palautusoikeuden kaikkiin netistä tehtyihin tilauksiin.

FortiNut-tuotteet syntyvät luonnon parhaista raaka-aineistaTallitukun kehittämän ja myymän Fortinut-perheen tuotteet syntyvät aina luonnon parhaista raaka-aineista. Ne sisältävät ainoastaan luonnosta peräisin olevia orgaanisia aineita, eikä niissä käytetä mitään synteettisesti valmistettuja lisäravinteita tai muita kemianteollisuuden tuotteita.

Ihanan tuoksuiset ja maistuvat Fortinut-tuotteet tuovat hevosellesi lisää elinvoimaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia – luonnollisesti. Fortinut tuotteiden ulkonäköön ja pakkausten kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. FortiNut-tuotteet eivät ole luomusertifioituja mikäli tuotteessa ei asiasta erikseen mainita.

FortiNut-tuotesarjaan kehitetään jatkuvasti uusia luonnontuotteita. Lisäksi lisäämme tuotevalikoimaamme myös muiden valmistajien luonnollisesti tuotettuja, korkealaatuisia tuotteita.

Amequ – luonnollisia ja huippulaadukkaita rehuja hevosellesiTallitukun myymä Amequ on tanskalainen hevosrehusarja, josta löytyy huippulaadukkaat ja luonnonmukaiset valmisteet kaikille hevosille. Hyväntuoksuiset ja herkulliset Amequ rehut ja lisäravinteet on valmistettu pienissä tuotantoerissä ensiluokkaisista, tuoreista raaka-aineista.

GMO-vapaat Amequ-rehut ovat matalasokerisia ja -tärkkelyksisiä. Ne sisältävät runsaasti hyvin sulavia kuituja sekä omega-3-rasvahappoja, jotka tukevat hevosesi kokonaisvaltaista hyvinvointia – luonnollisesti.

Seuraa Tallitukkua sosiaalisessa mediassaSeuraa Tallitukkua sosiaalisessa mediassa ja rekisteröidy uutiskirjelistallemme, niin saat aina ensimmäisten joukossa tietoa uutuuksista sekä tarjouksista. Autamme asiakkaitamme myös live chatissa arkisin suomenkielellä – laita siis viestiä, jos sinulla on hevosesi ruokintaan tai hoitoon liittyviä kysymyksiä. Me autamme aina mielellämme, sillä meille hevosten hyvinvointi on sydämen asia.