Etusivu  /   Yritys
Yritys

YHTEYSTIEDOT


Tallitukku (Y-tunnus 2590467-1)
Holkonkyläntie 71, 63610, Tuuri
Myymälä avoinna MA - PE 10:00 - 16:00. Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan. Soita!
Ota yhteyttä tästä
Puh. 040 758 0258 (ma-pe klo 10.00-16.00, pvm/ppm.)Yhteydenotoissa suosittelemme ensisijaisesti käytettävän sivun oikeassa
alareunassa olevaa yhteydenottojärjestelmää. Vastaamme sen kautta jätettyihin
tiedusteluihin pääsääntöisesti vuorokauden sisällä ellemme ole onlinessa, mutta
kiirellisimmissä tapauksissa voit aina myös ottaa puhelimitse yhteyttä!


YHTEISTYÖTÄ TALLITUKUN KANSSA?


Teemme mielellämme yhteistyötä säännöllisesti päivittyvien hevos- ja raatsastusblogien ja tiimiratsukoiden kanssa. Toivomme, että blogisi on ollut käynnissä vähintään vuoden. Blogiyhteistyön lisäksi voimme tehdä yhteistyötä myös muilla tavoilla. Ota yhteyttä , ja kerro ideasi!


Markkinointi, mallikyselut ja blogiyhteistyöt: asiakaspalvelu (ät) tallitukku.fi

Tekniset yhteydenotot: support (ät) jerone.com


YRITYS


Natural Chia Oy on vuonna 2015 perustettu perheyritys, joka aloitti toimintansa chian myynnillä ja maneesin vuokrauksella, ja on vuosien varrella alkanut laajentua hevoseen liittyvien tuotteiden verkkokauppaan, tukkukauppaan ja perustanut myymälän Liikekeskus Tuurin Porttiin..

Toiminta-ajatuksemme on tarjota kasvava ja mahdollisimman laadukas valikoima hevosten hyvinvointiin ja arkeen liittyviä tuotteita. Omistajia unohtamatta. Lisäämme sivuillemme ajoittain uutuuksia, joista tiedotamme myös Facebook-sivuillamme.

Kiitämme kaikkia fanijoukkoomme liittyneitä!

Nopeat toimitukset, ripeä asiakaspalvelu ja toimiva palautusprosessi ovat meille erittäin tärkeitä myös tiskin tällä puolella.

Tallitukku.fi on kuitenkin vielä kasvuvaiheessa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Hyvään alkuun on päästy ja tästä matka vielä jatkuu. Kiitos Tallitukun mahtavien asiakkaiden!

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia yhteistyöstä blogien ja kaiken muunkin markkinoinnin merkeissä. Ota yhteyttä, ja kerro ideasi !