Täysrehut

Korkealaatuiset orgaanisia kivennäisiä ja luonnollisia vitamiineja sisältävät kaikenkattavat täydennysrehut helpottavat hevosen päivittäistä ruokintaa.
Oma räätäli
Korkealaatuiset orgaanisia kivennäisiä ja luonnollisia vitamiineja sisältävät kaikenkattavat täydennysrehut helpottavat hevosen päivittäistä ruokintaa.
Rajaa tuloksia
 • Koko
  • Valmistaja
   • Hinta
    • Käyttötarkoitus
     • Muoto
       46 tuotetta

      Hevoselle Täysrehut

      Kategoriasta "Hevosten rehut" löytyy laaja valikoima rehuja hevosille. Kaikenkattavalla rehulla tarkoitetaan, että hevosesi ei tarvitse suositellun rehuannoksen lisäksi kuin vettä ja korsirehuruokintaa eli heinää. On kuitenkin tärkeää, että hevosella on myös aina saatavilla suolakivi. Valikoimastamme löytyvät täysrehut sopivat kaikenlaisille hevosille. Jo tiineyden aikana tamman ruokinnassa kannattaa ottaa huomioon täysrehun tarjoamat hyödyt, jolloin varsa saa tarvitsemansa ravinteet emänsä syömänä napanuoran välityksellä. Muutaman viikon ikäisenä varsa pystyy nauttimaan pieniä määriä täysrehua emänsä ruokakupista, ja annostusta lisätään vieroituksen lähestyessä. Kasvavalle, vieroitetulle varsalle sopivia rehuja löydät kätevästi Tallitukun valikoimasta. Kun hevonen saavuttaa suunnilleen aikuisen korkeuden, eli on 2-3-vuotias, se siirtyy aikuisen hevosen rehuruokintaan. Tässä vaiheessa rehuvalikoimamme kasvaa entisestään. Tallitukusta löydät täysrehut, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri hevosesi yksilöllisiä tarpeita. Riippumatta siitä, minkä rotuinen hevosesi on, löydät sopivat rehut sen aktiivisuuden, temperamentin ja rotutyypillisten ominaisuuksien mukaan. Mikäli et löydä sopivaa vaihtoehtoa tai valikoima tuntuu liian laajalta, Tallitukun asiakaspalvelu auttaa mielellään rehuvalinnoissa.