Tervetuloa Tallitukkuun!


Tallitukku (Natural Chia Oy, Y-tunnus: 2590467-1) on Suomen johtava hevostarvikkeiden ja -rehujen toimittaja, joka on palvellut asiakkaita vuodesta 2015. Perheyhtiönä aloitimme pienimuotoisesti Chian myynnillä sekä maneesin vuokrauksella. Vuosien varrella toiminta laajentuikin kokonaisvaltaiseksi hevoseen liittyvien tuotteiden verkkokaupaksi. Nykyään löydät meidät myös Liikekeskus Tuurin Portista, jossa sijaitsee myymälämme. Lisäksi olemme aktiivisia tukkukaupan saralla.


Mitä tarjoamme?

Ymmärrämme hevosten hoidon moninaisuuden ja tarjoammekin laajan valikoiman tuotteita ja palveluja, jotka kattavat kaiken hoitotuotteista rehuihin ja ratsastusvälineisiin. Nopeat toimitukset, laadukas asiakaspalvelu sekä lajituntemus ja toimiva palautusprosessi ovat meille erittäin tärkeitä arvoja. Sekä yrityksen omistajilla että työntekijöille on vahva ammattiosaaminen ja pitkä kokemus hevosalasta. Yrityksen omistaja on ammatiltaan eläinfysiologi ja erikoistunut opinnoissaan eläinten ruokintaan. Tämä tietotaito heijastuu kaikessa toiminnassamme sekä tuotevalikoimassamme.


Missiomme

Missiomme on yksinkertainen, mutta merkityksellinen: Tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, jotta heidän hevosensa voivat elää paremmin ja terveemmin.


Ota yhteyttä:

Olemme täällä auttaaksemme. Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Henkilökuntamme tekee mm. räätälöityjä ruokinta-suunnitelmia sekä laskelmia!

Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä: Tallitukun asiakaspalveluYHTEISTYÖTÄ TALLITUKUN KANSSA?


Teemme mielellämme yhteistyötä säännöllisesti päivittyvien hevos- ja ratsastusblogien ja tiimiratsukoiden kanssa. Toivomme, että blogisi on ollut käynnissä vähintään vuoden. Blogiyhteistyön lisäksi voimme tehdä yhteistyötä myös muilla tavoilla. Ota yhteyttä ja kerro ideasi!

Markkinointi ja yhteistyöt: asiakaspalvelu (ät) tallitukku.fi

Tekniset yhteydenotot: support (ät) jerone.com