Järjestä
85 tuotetta
Suodata (0)
Uutuus
Fortinut
Bentoniitti (1kg)
SKU: Bentonite1
Emäksinen ja alkalisoiva bentoniittisavi. Tuote soveltuu hyvin hevosille, joilla on vaikeasti paranevia rupia tai riviä.
Pyydä tarjous
Uutuus
Fortinut
Ahosilmäruoho (500g) Euphrasia officinalis
SKU: 6430053920156
Luteoliinia ja kversetiiniä sisältävää silmäruohoa käytetään sekä sisäisesti että ulkoisesti erilaisiin silmän alueen haasteisiin.
Pyydä tarjous
Uutuus
Fortinut
Kierumatara (400g) Galium Aparine
SKU: 6430053923799
Vitaliteettia ja elinvoimaa tuova kierumatara ( Galium Aparine) on tervettä lymfanesteiden kiertoa ja virtsan eritystä tukeva yrtti, joka ylläpitää normaalia aineenvaihduntaa.
Pyydä tarjous
Fortinut
Aniksen siemen (600g)
SKU: 6430053925274
Eteerisiä öljyjä sisältävä anis auttaa ylläpitämään hengityselinten normaalia toimintaa ja puhdistaa hengitysteitä ylimääräisistä tai hengityksen kulkua haittaavista aineksista. An...
EUR 14.95
ALV. 14%
Tallitukun oma brändi - Fortinut. Saatavilla vain Tallitukusta. Suomalainen korkealaatuinen tuotemerkki. Fortinut tuotemerkillä myydyt yrtit ovat tutkittu ja analysoitu luotettavissa laboratorioissa ja näin takaamme tuotteiden huippulaadun. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne tarkastetaan aina pakkaamisen yhteydessä taataksemme tasalaatuisen tuotteen. Yrtit kerätään puhtaasta luonnosta - käsitellään ja kuivataan hellävaraisesti, jolloin tuote säilyttää erinomaisesti vitamiinit ja antioksidantit. Villiyrteissä on luonnonvoimaa. Värikkäät villiyrtit näyttävät ja tuoksuvat ihanalta ja monipuolistavat hevosesi ruokavaliota. Huomioithan, että luonnontuotteissa esiintyy kausittaista vaihtelua värissä ja raekoossa. Tuotteet säilytetään ennen myyntiä yrteille sopivassa lämpötilassa niille soveltuvassa pakkauksessa valolta suojattuna, jolloin takaamme tuotteen huippulaadun sen lähtiessä varastostamme. Huomioithan että useamman tuotteen ostajalle tarjoamme massa-alennuksia. Lisäksi tuotemerkin tuotteet ovat ajoittain erityisalennuksessa.