Järjestä
52 tuotetta
Suodata (0)
Säästät 15%
Päiväystuote
Päiväystuote
Bio Boost Fall/Winter (150g päiväystuote)
SKU: 30143Päiväys
HUOM! Parasta ennen 22.4.2024 Suolistoflooran monipuolisuutta tukeva yrttiseos.
EUR 14.40 ALV. 14%
EUR 16.95
Säästät 10%
Päiväystuote
Päiväystuote
Bio Boost Fall/Winter (2.5kg päiväystuote)
SKU: 30145Päiväys
HUOM! Parasta ennen 04/2024 Suolistoflooran monipuolisuutta tukeva yrttiseos.
EUR 79.15 ALV. 14%
EUR 87.95
Tuotenäytteet
Joint Power (100g näyte) Nordic
SKU: N80005Näyte
Koostuu yksinomaan luonnollisista ainesosista, joita voidaan antaa hevosille, joiden nivelet ovat er...
EUR 13.50 ALV. 14%
Hevosten yrttiseokset ovat erilaisten yrttien yhdistelmiä, jotka on suunniteltu tukemaan hevosten terveyttä ja hyvinvointia. Nämä seokset saattavat sisältää laajan valikoiman erilaisia yrttejä, kuten kamomillaa, minttua, fenkolia, voikukkaa, nokkosta ja monia muita, riippuen seoksen tarkoituksesta. Jokainen yrtti tuo mukanaan omat erityiset terveyshyötyjä, ja näiden yrttien yhdistelmä voi tukea hevosen yleistä terveyttä monin tavoin. Mikäli tarvitset hevosellesi vain jonkun tietyn yrtin, kurkkaa yrtit -valikoimamme.

MIHIN YRTTISEOKSIA KÄYTETÄÄN?
Yrttiseokset voivat olla erityisen hyödyllisiä tietyissä tilanteissa tai tiettyjen terveysongelmien kanssa. On olemassa erityisiä yrttiseoksia, jotka on suunniteltu tukemaan hevosen ruoansulatusjärjestelmää, hengityselimistöä, nivelten terveyttä tai ihon ja turkin kuntoa. Toiset yrttiseokset voivat auttaa tukemaan hevosen stressinhallintaa tai vastustuskykyä. Useimmat yrttiseokset on suunniteltu antamaan päivittäin osana hevosen ruokavaliota. Ne voidaan lisätä suoraan hevosen perusrehuun, ja useimmat hevoset nauttivat niiden luonnollisista mauista. Meiltä Tallitukusta löydät laajasti eri ongelmien ehkäisyyn ja hoitamiseen erilaisia yrttiseoksia, joista suosituimpia tuotteita ovat oman tuotemerkkimme FortiNutin tuotteet.

MITÄ EROA ON YRTEILLÄ JA YRTTISEOKSILLA?
Yrtit ja yrttiseokset eroavat toisistaan lähinnä koostumukseltaan ja käyttötarkoitukseltaan. Yrtit ovat yksittäisiä kasvilajeja, kuten kamomillaa, nokkosta tai fenkolia, joita voidaan käyttää sellaisenaan osana hevosen ruokavaliota. Jokaisella yrtillä on omat erityiset terveyshyödyt, ja niitä voidaan käyttää yksinään tukemaan tiettyjä terveydellisiä tavoitteita tai yleistä hyvinvointia. Esimerkiksi kamomillaa saatetaan käyttää rauhoittavana aineena, nokkonen voi tukea ihon ja karvapeitteen terveyttä ja fenkoli voi tukea ruoansulatusjärjestelmää. Yrttiseokset sen sijaan ovat useiden eri yrttien yhdistelmiä, jotka on suunniteltu tukemaan tiettyä terveydellistä tavoitetta tai parantamaan hevosen yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Yrttiseos voi esimerkiksi sisältää yrttejä, jotka tukevat ruoansulatusjärjestelmää, hengityselimistöä, nivelten terveyttä tai muita tärkeitä terveysnäkökohtia. Yrttiseoksissa yksittäisten yrttien hyödyt yhdistyvät, jolloin ne voivat tarjota kattavamman tuen hevosen terveydelle.