Asiakaspalvelu

Kysymys 1. Hukkasin palautuslomakkeen – mitä nyt?


Kirjauduttuasi sisään palautuslomakkeen saa tulostettua Palautuslomake -välilehdestä.

Tuotteita ei voi palauttaa ilman palautuslomaketta.

Tämä palautusosoite on valmiiksi maksettu, joten sinun ei tarvitse maksaa postimaksua palauttaessasi tuotteita. Jätät paketin vain lähimpään postitoimistoon.

Jos tarvitset lisätietoa palautuksista, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymys 2. Haluamani tuote on loppunut - tuleeko sitä lisää?


Täydennämme tuotteita soveltuvin osin, mikäli tehtaalta niitä on saatavana edelleen eikä kyseessä ole poistuva tuote. Kausivärit ovat tuotteita, jotka pääsääntöisesti tulevat kerran varastoon ja niitä myydään kunnes ne loppuvat - eikä niitä ole saatavana tehtaalta lisää. Hevosen rehuja pyrimme pitämään aina varastossa saatavilla. Välillä kuitenkin rahtikuljetukset viivästyvät tai tuotteen menekki arvioidaan väärin, jolloin varastotäydennys tapahtuu yleensä 2 viikon kuluessa - yleensä nopeammin.

Kysymys 3. Oletteko vastaanottaneet palautukseni?


Kuriireilla kestää asiakaspalautuslähetyksillä 2 - 14 vuorokautta, mikä vaikuttaa luonnollisesti palautuksen käsittelyaikaan. Palautuksen saavuttua meille ne käsitellään pääsääntöisesti heti, mutta kuitenkin viimeistään viikon sisällä. Tämä edellyttää sitä, että palautuslomake on täytetty oikein. Mikäli muistit vasta palautuksen lähetettyä unohtaneesi täyttää kaikki lomakkeen kohdat, voit lähettää puuttuvat tiedot yhteydenottolomakkeen avulla. Jos tilasit Walleylla etkä ole vielä maksanut laskua, vähennämme tuotteet laskulta eikä tilinumeroasi tarvitse suotta ilmoittaa.

Kysymys 4. Haluan ottaa yhteyttä Tallitukkuun - miten toimin?


Laita meille joko sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu (at) tallitukku.fi, soita meille puhelinnumeroon +358407580258 tai jätä yhteydenottolomakkeen kautta viestiä!