Hevoselle

Oma räätäli
Tallitukusta löydät luonnolliset ja maittavat rehut, yritit ja vitamiinit hevosille kotimaisesta verkkokaupasta. Tästä kategoriasta löydät tuotteita hevosten hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseksi. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita kaikenkokoisille -ja ikäisille hevosille! Laajasta valikoimastamme löydät mm. täysrehut, yrtit, täydennysrehut, rehuaineet, luonnolliset rehutuotteet kuten heinäpelletit, sinimailanen, chia, hamppu ja musta kaura. Suomalaisia tuotemerkkejä ovat FortiNut, EquiTop ja Animixi. Tanskasta tulevat Nordic Horse ja Amequ, Ranskasta Equistro, Saksasta St. Hippolyt ja Agrobs sekä Iso-Britanniasta Equine UK. FortiNut on tallitukun oma yrtti ja -rehuainesarja, jonka tuotteet ovat tutkittuja ja turvallisia hevoselle. Yrtit ovat elintarvikelaatuisia ja ne on pakattu suomessa.
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Muoto
    • Valmistaja
     • Hinta
      • Käyttötarkoitus
       • Muoto
         748 tuotetta

        Hevoselle Hevoselle

        Hevosten ruokinta on tärkeää niiden terveydelle, hyvinvoinnille ja suorituskyvylle. Tallitukun luonnolliset ja herkulliset rehut Oikeanlaisen rehun, yrttien ja vitamiinien tarjoaminen voi tukea hevosen ruoansulatusta, lihasten kehittymistä, luuston terveyttä sekä mielenterveyttä. Rehut ovat hevosen ruokavalion perusta. Ne tarjoavat hevoselle tarvittavat energia-, proteiini-, kuitu- ja ravintotarpeet.
        Tallitukun toiminnan ytimessä on aina ollut lupaus tarjota parasta mahdollista tukea hevosten terveydelle ja hyvinvoinnille. Tämän lupauksen lunastamiseksi olemme erittäin huolellisia tuotteiden valinnassa, jotka otamme myyntiin. Jokainen tuote, jonka näet Tallitukun valikoimissa, on läpikäynyt tarkan valintaprosessin. Tutkimme ja arvioimme jokaisen tuotteen perusteellisesti ennen sen lisäämistä valikoimaamme. Käytämme vain valmistajia, jotka käyttävät korkealaatuisia raaka-aineita ja jotka ovat sitoutuneet tuotteen turvallisuuteen ja tehokkuuteen. Tuotteiden on täytettävä tiukat laadunvalvontakriteerimme, mukaan lukien vaatimukset puhtaudesta, turvallisuudesta ja ravintoainesisällöstä.
        Rehuja tulisi annostella hevosen painon, iän, rasituksen ja terveydentilan mukaan. Tavallisesti hevosen tulisi saada 1.5-2.5% sen ruumiinpainosta päivittäin rehua, josta suurin osa tulisi olla karkearehua, kuten heinää tai säilöheinää.

        Yrtit ovat erinomainen lisä hevosen ruokavalioon. Ne tarjoavat useita etuja, kuten edistävät ruoansulatusta, tukevat immuunijärjestelmää, helpottavat hengitystä ja auttavat hallitsemaan stressiä. Yrttien annostelu riippuu hevosen koosta, iästä ja terveydentilasta sekä yrtin tyypistä. On tärkeää muistaa, että jotkut yrtit voivat olla voimakkaita ja niitä tulisi käyttää ohjeiden mukaisesti.
        Vitamiinit ovat välttämättömiä hevosen terveydelle. Ne tukevat hevosen immuunijärjestelmää, edistävät solujen uusiutumista, osallistuvat energian tuotantoon ja auttavat hermoston toimintaa. Hevosille annosteltavat vitamiinit riippuvat niiden iästä, aktiivisuustasosta ja terveydentilasta. Osa vitamiineista, kuten B- ja C-vitamiinit, syntyy hevosen suolistossa, mutta toiset, kuten A-, D- ja E-vitamiinit, tulee saada ruoasta.

        Kun ruokit hevostasi rehuilla, yrteillä ja vitamiineilla, muista, että tasapaino on tärkeää. Liiallinen tai puutteellinen ruokinta voi aiheuttaa terveysongelmia. Tärkeää on myös, että hevosesi juo riittävästi vettä ja että sen hampaiden kunto tarkastetaan säännöllisesti, sillä hammaskunto vaikuttaa siihen, kuinka hyvin hevonen pystyy käyttämään saamansa ravinnon. Lisäksi olisi hyvä muistaa, että ruokintatottumusten muutokset tulee tehdä aina vähitellen, jotta hevosen ruoansulatusjärjestelmä ehtii sopeutua uuteen ruokavalioon.