Kivennäisrehut

Oma räätäli
Rajaa tuloksia
 • Koko
  • Valmistaja
   • Hinta
    • Käyttötarkoitus
     • Muoto
       34 tuotetta

      Hevoselle Kivennäisrehut

      Onko poniltasi puhti pois? Tuntuuko, että hevosellasi voisi olla puutetta jostain kivennäis- tai hivenaineesta? Vitamiinit ja kivennäiset -Heinä ei yksistään riitä täyttämään täysin hevosen kivennäisainetarpeita, joten kivennäis- ja hivenainelisä on hevoselle yleensä tarpeen. vitamiinit ja kivennäiset valikoimasta löytyy korkealaatuiset kivennäis- ja hivenainelisät hevosesi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi.

      VitamiinilisätKaipaako ponisi piristystä? Tuntuuko, että hevosesi vitamiinivarastot ovat huvenneet? Hevonen pystyy varastoimaan elimistöönsä rasvaliukoisia vitamiineja 2-3 kuukauden tarpeisiin, mutta vesiliukoisia vitamiineja ei, minkä vuoksi niiden saanti tulee varmistaa ruoan ja lisäravinteiden tai vitamiinien muodossa. Myös E-vitamiinin on todettu olevan tärkeä lisä ahkerasti työskentelevien hevosten ruokavalioon.

      Hevosen vitamiinit ja kivennäiset tarve kasvaa fyysisessä rasituksessa, tiineyden aikana, hevosen kasvaessa sekä ympäristön tai ruokinnan muuttuessa. Vitamiinit ja kivennäiset valikoimasta löytyy laadukkaat vitamiinituotteet hevosesi hyvinvoinnin tueksi.