Strong Clean Balance (9kg) Nordic
Strong Clean Balance (9kg) Nordic
Strong Clean Balance (9kg) NordicStrong Clean Balance (9kg) Nordic
N30036

Strong Clean Balance (9kg) Nordic

EUR 245.95
ALV 14%
 • Oma Räätäli / Koko-opas
 • Valitse haluamasi vaihtoehto:
Tehokas lisäravinne hevosille, jotka tarvitsevat puhdistusta ja suoliston vakauttamista.
 • Koko: 9kg
Lue lisää
Toimitustila
Tilaustuote, toimitusaika vaihtelee
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Nopea toimitus Suomesta
Luotettavat ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
Maksuvaihtoehdot
Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Materiaali:
  11,2% valkuaista, 9,3% kuitua, 22,4% hehkutusjäännös/ tuhka, 2,3% rasvaa
  Rajaa:
  Ruuansulatus
  Tuoteryhmä:
  Lisärehut
  Tuotenumero:
  N30036
 • Tuotekuvaus

  Strong Clean Balance - Tehokas täydennysrehu hevosille, jotka tarvitsevat puhdistusta ja suoliston vakauttamista. Perustuu prebioottisiin juuriin, puhdistaviin yrtteihin, voimakkaisiin antioksidanttisiin marjoihin, islantilaiseen merilevään sekä Mycofix®iin, joka inaktivoi ei-toivotut aineet suolistossa ja palauttaa tehokkaasti hevosen maksan ja suoliston terveyttä.

  Sovellus:
  Hevosille, joilla on turvotusta tai löysä vatsa
  Hevosille, jotka tarvitsevat välitöntä puhdistusta, syötyään myrkyllisiä kasveja, huonoa heinää/säilöheinää, liikaa ruohoa tai vastaavaa

  Hevosille, joilla on töpökävelyä esimerkiksi kaasuuntumisen vuoksi
  Laitumelle tai pois laitumelta siirryttäessä
  Stressivatsaisille hevosille
  Suoliston toiminnan tukemiseen mm. lääketieteellisen hoidon (mukaan lukien madotuksen) päätyttyä

  Koostumus:
  Mycofix®, maa-artisokka, maito-ohdake, islantilainen merilevä, punajuuri, tyrni, piimaa, artisokka, orapihlaja, nokkonen, voikukanjuuri.

  Nordic Horse -ruokintaohjeet:
  Akuutit / suuret ongelmat:

  Viikko 1-4: 30 grammaa per 100 kg hevonen per päivä
  Viikko 5-9: 20 grammaa per 100 kg hevonen per päivä
  Viikko 10 ja siitä eteenpäin: 10 grammaa per 100 kg hevonen per päivä. Viikosta 10 eteenpäin on edullista täydentää Nordic Biosalla.
  Vähäinen epätasapaino / lääketieteellisen hoidon jälkeen:
  10-15 grammaa per 100 kg hevosta päivässä.
  mittakuppi = n. 30 g

  Mycofix®  sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tiettyjä patentoituja entsyymejä ja biologisia komponentteja, jotka deaktivoivat ei-toivotut aineet hevosen suolistossa. Lisäksi Mycofix sisältää erityisesti valikoituja kasvi- ja leväuutteita,  jotka suojaavat ja palauttavat hevosen maksan ja suoliston terveyttä. Mycofix ei sido ravintoaineita suolistosta, joten sitä voidaan käyttää ilman ongelmia pitkiä aikoja aiheuttamatta epätasapainoa.

  Maa-artisokalla
  on ennen kaikkea vahva prebioottinen vaikutus inuliinin muodossa, joka vahvistaa olosuhteita hevosen paksusuolen hyville bakteereille. Tämä parantaa hevosen rehunkäyttöä ja siten ruoan ja ravintoaineiden imeytymistä. Lisäksi maa-artisokat sisältävät suuria määriä C-vitamiinia, joka vahvistaa hevosen immuunijärjestelmää ja tukee hyvää hevosen puolustuskykyä ulkoisia vaikutuksia vastaan.

  Artisokan inuliinin prebioottinen vaikutus varmistaa sopimattomien bakteerien ja sieni-itiöiden optimaalisen erittymisen.

  Maito-ohdake sisältää runsaasti biosaatavia flavanoideja, silymariinia, joka tukee maksan toimintaa ja vahvistaa kuona-aineiden erittymistä. Maitoohdake on hyvä ravintolisä hevosille, jotka täytyy puhdistaa elimistöstä, ja tukea maksalle.

  Merilevä toimittaa hevosen kehoon tehokkaita ravintoaineita ja kivennäisaineita, joista voi olla hyötyä jaksojen aikana ja sen jälkeen, kun hevosen suolisto on ollut epätasapainossa eikä ole siksi imeytynyt riittävästi elektrolyytteja.

  Punajuuri on ainutlaatuinen beetakaroteenin lähde, jolla on voimakkaita antioksidanttisia ja puhdistavia ominaisuuksia. Punajuuri auttaa puhdistamaan ja suojaamaan maksaa.

  Tyrni on täynnä antioksidantteja, jotka ovat pääasiassa peräisin korkeasta C-vitamiinipitoisuudesta. Tyrni sisältää C-vitamiinia, joka auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

  Piimaa ennen kaikkea vahvistaa hevosen kavioita ja vahvistaa kavioiden lamelleja sitoutumaan tiiviimmin yhteen paineen aikana. Piimaa tukee tervettä vastustuskykyä hevosen ympäristöstä tulevia infektioita vastaan.

  Artisokka vähentää turvotusta ja hillitsee ruokahalua. Artisokka sisältää suuren osan kynaropikriineinä olevia katkeria aineita, jotka vaikuttavat mahahapon tuotannon stimulaatioon, lisäävät hevosen peristalttisia liikkeitä ja parantavat vaikeasti hajoavienkin ruoka-aineiden ruoansulatusta. Edistää rasvan hajoamista ja erityisesti sopimattomia rasvakertymiä, kuten kaulassa ja hännän juuren yli. Artisokan pääasiallinen biologisesti aktiivinen aine on kyariini. Cynarin tukee tervettä maksan toimintaa.

  Orapihlajalla on voimakas antioksidanttivaikutus ja se vähentää hevosen omien solujen hajoamista. Orapihlaja sisältää myös vaikuttavia aineita, jotka tukevat tervettä kuona-aineiden poistumista verestä.

  Nokkonen sisältää runsaasti rautaa, proteiinia, klorofylliä, C-vitamiinia, natriumia, kaliumia, histamiinia, serotoniinia, flavonoideja ja piitä. Nokkonen tukee tervettä ruuansulatusta ja kuona-aineiden poistumista. Nokkonen tukee myös hevosen neste-, suola- ja pH-tasapainoa.

  Voikukanjuuri on yksi tunnetuimpia kasviravinteita sisältäviä kasveja, jotka tukevat tervettä maksan toimintaa kuona-aineiden puhdistumisen yhteydessä. Lisäksi voikukanjuuri pissattaa ilman, että hevonen saavuttaa kaliumvajetta, ja munuaisten kautta johdetaan pois kehosta kuona-ainekertymiä, joita myös voikukanjuuren vaikuttavat aineet vahvistavat. Myrkkyjen (ja virtsahapon) puhdistuminen veressä lisääntyy pissan mukana.

  Analyyttiset aineosat: Raakaproteiini 11,2 %, Raakakuitu 9,3 %,
  Raakatuhka 22,4 %, Raakaöljy / raakarasva 2,3 %, Tärkkelys 0,3 %,
  Sokeri 3,9 %

  Vaihtoehdot:  
  1 kg (pussi ja mittalusikka)
  3 kg (tilaustuote)
  9 kg (tilaustuote)

  Tuote on säilytettävä viileässä, kuivassa ja hygieenisessä paikassa. Koska tämä on 100 % puhdas luonnontuote, analyyttiset ainesosat voivat vaihdella ajoittain.

  Nopea toimitus Suomesta
  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus