Järjestä
339 tuotetta
Suodata (0)
Nordic Horse
Naisten Urban Hoodie Nordic Horse
SKU: 70101
Pitkähihainen huppari hikeä siirtävästä interlock-laadusta. Pehmeä, harjattu sisältä, kevyt ja mukava laatu. Hupussa älykäs nyörikiinnitys. Suuri kengurutasku edessä.
EUR 59.95
ALV. 24%
Nordic Horse
Termosmuki Nordic Horse
SKU: 70015
Mukava termosmuki, jonka voi ottaa mukaan autoon ja talliin. Muki on kaksoiseristetty, joten se pitää kuumat juomat lämpöisenä pitkään ja vastaavasti kylmät juomat viileinä.
EUR 10.95
ALV. 24%
Säästät 10%
Nordic Horse
Christmas Treat (1kg) Nordic
SKU: 70055
Ihana joulunmakuinen herkku. Anna hieman ylimääräistä jouluhauskaa ja hemmottelua!Herkullinen omenan, kanelin ja appelsiinin tuoksu ja maku - hevoset rakastavat makua.Nordic Christ...
EUR 7.95
EUR 7.15
ALV. 14%
Nordic Horse
Althearod (1kg) Rohtosalkoruusu Nordic
SKU: 30064
Althearodia käytetään useimmiten ärtyneiden limakalvojen lievittämiseen ja suojaamiseen.
EUR 28.95
ALV. 24%
Keitä me olemme? Nordic Horse on tanskalainen rehualan yritys, jonka perusti vuonna 2016 PoulVerner Petersen. Valmistamme hevosille laadukasta rehua ja ravintolisiä, jotka on mukautettu pohjoismaisiin olosuhteisiin. Meillä on laaja valikoima rehuja ja lisäravinteita, jotka pystyvät kattamaan kaikkien hevosten tarpeet varsoista aina korkean suorituskyvyn omaavaan urheilijaan. Lisäksi valmistamme laadukkaita Slowfeedin heinäverkkoja, joiden vetolujuus on 350kg. Ne on valmistettu pehmeästä materiaalista ilman solmuja jolloin hevosen herkät hampaat eivät vaurioidu. Olemme innovatiivinen yritys, joka haluaa olla eturintamassa tanskalaisille hevosille suunnatun uuden rehun kehittämisessä. Keskitymme vahvasti viimeisimpiin tieteellisiin tietoihin, tutkimuksiin, tietoihin ja faktoihin hevosista ja hevosten ruokinnasta. Rehumme valmistetaan ilman tarpeetonta täytettä ja käytämme vain parhaita ainesosia. Siten voimme kehittää rehua jota annetaan vain pieniä määriä päivittäin, jotta hevonen saa vain tarvitsemansa määrän ruokaa hyvin imeytyvässä muodossa. Laaja valikoima rehuja ja ravintolisiä on suunniteltu erityisesti antamaan hevoselle optimaalinen ravinto. Olemme laaja joukko rehukonsultteja, eläinlääkäreitä, tutkijoita, eläintieteilijöitä ja muita hevoseläinten ammattilaisia. Olemme yhteistyössä ammattitaitoisten hevosammattilaisten kanssa eturintamassa innovatiivisen hevosrehun kehittämisessä. Elinvoima on yksi avainsanoista visiomme takana, ja meillä on useita erilaisia ​​rehuja, täydennysrehuja, rehuaineita ja lisäravinteita, joista jokainen vastaa hevosen erityistarpeita. Tavoitteenamme on ruokkia hevosta hyvillä luonnollisilla koostumuksilla, jotka on sovitettu Pohjoismaisiin olosuhteisiin, joten saamme terveitä hevosia, jotka pysyvät terveinä hyvällä joustavuudella ja voivat toimia parhaimmillaan monien vuosien ajan.