Yrtit

Oma räätäli
Yrtit kuuluvat ehdottomasti hevosen jokapäiväiseen luonnolliseen ruokintaan. Erityisesti talvikaudella yrteistä on hyötyä hevosen luonnollisessa ruokinnassa. Kitkerät ja happamat yrtit huolehtivat hevosen syljenerityksen toimivuudesta ja sylki puolestaan puskuroi mahahappoja tehokkaasti. Kalkkipitoiset yrtit tasaavat suoliston ph-arvoa. Parkkiaineita ja lima-aineita sisältävät yrtit taas puolestaan hoitavat suoliston limakalvoja ja huolehtivat lantamassan koostumuksesta. Tarjoa hevosellesi vaihtelua ja hyvinvointia yrteistä luonnollisesti. Yrtit ovat erityisen herkullisia ja palkitsevat hevostasi ihanan noutinnollisilla makuelämyksillä.
Rajaa tuloksia
 • Koko
  • Muoto
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Käyttötarkoitus
      • Muoto
        169 tuotetta

       Hevoselle Yrtit

       Hevosten yrtit ovat olennainen osa monen hevosen ruokavaliota. Ne tarjoavat luonnollisen tavan tukea hevosen terveyttä ja hyvinvointia, ja niitä voidaan käyttää monen erilaisen terveysongelman hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Tallitukun laajasta valikoimasta löydät erilaisia yrttejä, jotka sopivat erinomaisesti hevosesi erityistarpeisiin. Tallitukku on ylpeä voidessaan tarjota hevosen omistajille laajan valikoiman korkealaatuisia yrttejä tunnetuilta merkeiltä kuten Nordic Horse, FortiNut ja Amequ by Dangro. Valikoimassamme on mm. pakurijauhetta, karjalanminttua, voikukkaa, kuminaa, kanervaa, sitruunankuorea ja mustikanlehteä. Ymmärrämme, että jokaisen hevosen tarpeet ovat yksilölliset, ja siksi tarjoamme tuotteita, jotka on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten vastustuskyvyn tukemiseen, ylipainoisten hevosten tarpeisiin, suoliston hyvinvoinnin edistämiseen, hengityselimistön tueksi sekä aineenvaihdunnan optimointiin. Jotta voisit olla varma siitä, että valitset juuri oikean tuotteen hevosesi tarpeisiin, tarjoamme mahdollisuuden tilata tuotenäytteen ennen isomman paketin hankintaa useista tuotteistamme. Näin voit kokeilla tuotetta ja varmistaa, että se sopii hevosesi ruokavalioon ja että hevonen pitää siitä.
       Yrteissä on voimaa. FortiNut sarjamme yrtitovat luonnollisia ja tutkittuja ja soveltuvat hyvin hevosen ruokintaan. Yrtit ja luonnontuotteemme on käsitelty hellävaraisesti kuivausprosessin aikana eikä niissä ole mitään lisättyjä synteettisiä ainesosia. Yrttejä ei ole kuumennettu kuivausprosessin aikana, eikä niitä ole säteilytetty tai käsitelty säilöntäaineilla. Yrtit ja luonnontuotteet ovat luonnollista luksusta hevosellesi. Ravinteikkaat paljon hivenaineita, vitamiineja, antioksidantteja ja flavonoideja sisältävät yrtit parantavat hevosesi ravitsemustilaa ja täydentävät sitä luonnollisesti ilman teollisesti käsiteltyjä huonosti imeytyviä synteettisiä aineita. FortiNut suosittelee ruokkimaan hevostasi yrteillä ja luonnontuotteilla ja hevosesi voi silminnähden paremmin.Tallitukussa arvostamme korkeaa laatua ja lähiruokaa, minkä vuoksi osa tuotteistamme on peräisin Suomesta. Nämä tuotteet tarjoavat sinulle mahdollisuuden tukea kotimaista tuotantoa samalla, kun tarjoat hevosellesi parasta mahdollista ravintoa.
       HEVOSTEN YRTIT JA NIIDEN HYÖDYT
       Yrtit ovat luonnon omia ravintolisiä. Niitä on käytetty vuosisatojen ajan auttamaan erilaisissa terveysongelmissa ja edistämään yleistä hyvinvointia. Hevosen ruokavaliossa yrtit voivat tukea ruoansulatusta, parantaa ihon ja turkin kuntoa, tukea nivelten terveyttä, auttaa hengitysongelmissa, ja ne voivat olla apuna stressinhallinnassa. Esimerkiksi kamomilla on tunnettuja rauhoittavia ominaisuuksia ja se voi auttaa stressaantunutta tai levotonta hevosta. Yskänruoho puolestaan tukee hengitysteiden terveyttä ja voi olla hyödyllinen hevosille, jotka kärsivät hengitystieongelmista.

       LAADUKKAAT HEVOSTEN YRTIT TALLITUKUSTA
       Tallitukku valitsee hevosten yrtit huolellisesti varmistaakseen niiden korkean laadun. Käytämme vain luonnollisia, puhtaita ja korkealaatuisia yrttejä, jotka ovat peräisin luotettavista lähteistä. Lisäksi kaikki yrttimme ovat vapaat keinotekoisista väri- ja makuaineista sekä säilöntäaineista. Eri yrtit sopivat erilaisiin tarpeisiin, ja asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinun hevosesi tarpeisiin sopivat yrtit.

       YRTIT OSANA TASAPAINOISTA RUOKAVALIOTA
       Vaikka yrtit ovat luonnollisia ja hyödyllisiä, on tärkeää muistaa, että ne ovat osa tasapainoista ruokavaliota, eivätkä ne korvaa laadukasta rehua tai tarvittaessa annettavia vitamiini- ja kivennäislisiä. Lisäksi on suositeltavaa keskustella eläinlääkärin tai hevosen ravitsemusasiantuntijan kanssa ennen uusien yrttien lisäämistä hevosen ruokavalioon, varsinkin jos hevonen on lääkityksellä tai sillä on jokin sairaus.
       Tutustu Tallitukun laajaan yrttivalikoimaan ja löydä juuri sinun hevosesi tarpeisiin sopivat yrtit.