Yrttiseokset

Oma räätäli
Tallitukun yrttiseokset ovat erilaisten yrttien yhdistelmiä, jotka tukevat hevosten hyvinvointia ja terveyttä erilaisiin tilanteisiin. Valikoimassamme on yrttiseoksia hevosille mm. tukemaan aineenvaihduntaa, vastustuskyvyn vahvistamiseen, vuotaville ja helposti tulehtuville silmille, suolistovaivojen hoitamiseen sekä erilaisia villiyrttiseoksia hevosen ruokinnan monipuolistamiseksi. Yrttiseokset ovat valmistettu tutkituista korkealaatuisista yrteistä, siemenistä, kasviksista ja hedelmistä. Yrttiseoksien valmistusmenetelmiä on valvottu. Yrttiseoksia ei ole kuivattu liian kuumissa lämpötiloissa, ettei yrttiseoksien ravinteet mene pilalle prosessissa. Kuivausprosessin aikana yrttiseoksemme ovat varjeltu auringon UV-säteilyltä, joka vioittaa yrttiseosten rakennetta. Mikäli tarvitset apua tuotteen valintaan, henkilökuntamme auttaa mielellään sinua. Yrttiseokset ovat valmistajilta FortiNut ja Nordic Horse ja useimpia tuotteita löydät useammassa eri koossa.
Rajaa tuloksia
 • Koko
  • Valmistaja
   • Hinta
    • Käyttötarkoitus
     • Muoto
       48 tuotetta

      Hevoselle Yrttiseokset

      Hevosten yrttiseokset ovat erilaisten yrttien yhdistelmiä, jotka on suunniteltu tukemaan hevosten terveyttä ja hyvinvointia. Nämä seokset saattavat sisältää laajan valikoiman erilaisia yrttejä, kuten kamomillaa, minttua, fenkolia, voikukkaa, nokkosta ja monia muita, riippuen seoksen tarkoituksesta. Jokainen yrtti tuo mukanaan omat erityiset terveyshyötyjä, ja näiden yrttien yhdistelmä voi tukea hevosen yleistä terveyttä monin tavoin. Mikäli tarvitset hevosellesi vain jonkun tietyn yrtin, kurkkaa yrtit -valikoimamme.

      MIHIN YRTTISEOKSIA KÄYTETÄÄN?
      Yrttiseokset voivat olla erityisen hyödyllisiä tietyissä tilanteissa tai tiettyjen terveysongelmien kanssa. On olemassa erityisiä yrttiseoksia, jotka on suunniteltu tukemaan hevosen ruoansulatusjärjestelmää, hengityselimistöä, nivelten terveyttä tai ihon ja turkin kuntoa. Toiset yrttiseokset voivat auttaa tukemaan hevosen stressinhallintaa tai vastustuskykyä. Useimmat yrttiseokset on suunniteltu antamaan päivittäin osana hevosen ruokavaliota. Ne voidaan lisätä suoraan hevosen perusrehuun, ja useimmat hevoset nauttivat niiden luonnollisista mauista. Meiltä Tallitukusta löydät laajasti eri ongelmien ehkäisyyn ja hoitamiseen erilaisia yrttiseoksia, joista suosituimpia tuotteita ovat oman tuotemerkkimme FortiNutin tuotteet.

      MITÄ EROA ON YRTEILLÄ JA YRTTISEOKSILLA?
      Yrtit ja yrttiseokset eroavat toisistaan lähinnä koostumukseltaan ja käyttötarkoitukseltaan. Yrtit ovat yksittäisiä kasvilajeja, kuten kamomillaa, nokkosta tai fenkolia, joita voidaan käyttää sellaisenaan osana hevosen ruokavaliota. Jokaisella yrtillä on omat erityiset terveyshyödyt, ja niitä voidaan käyttää yksinään tukemaan tiettyjä terveydellisiä tavoitteita tai yleistä hyvinvointia. Esimerkiksi kamomillaa saatetaan käyttää rauhoittavana aineena, nokkonen voi tukea ihon ja karvapeitteen terveyttä ja fenkoli voi tukea ruoansulatusjärjestelmää. Yrttiseokset sen sijaan ovat useiden eri yrttien yhdistelmiä, jotka on suunniteltu tukemaan tiettyä terveydellistä tavoitetta tai parantamaan hevosen yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Yrttiseos voi esimerkiksi sisältää yrttejä, jotka tukevat ruoansulatusjärjestelmää, hengityselimistöä, nivelten terveyttä tai muita tärkeitä terveysnäkökohtia. Yrttiseoksissa yksittäisten yrttien hyödyt yhdistyvät, jolloin ne voivat tarjota kattavamman tuen hevosen terveydelle.