Joint Power (900g) Nordic
Joint Power (900g) Nordic
N80005

Joint Power (900g) Nordic

EUR 119.95
ALV 14%
 • Oma Räätäli / Koko-opas
 • Valitse haluamasi vaihtoehto:
Nordic Joint Power koostuu yksinomaan luonnollisista ainesosista, joita voidaan antaa hevosille, joiden nivelet ovat erityisen haasteellisia tai ylikuormitettuja, aivan kuten tuote on suunnattu myös treenissä oleville hevosille.
 • Koko: 900g
Lue lisää
Toimitustila
Tilaustuote, toimitusaika vaihtelee
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Nopea toimitus Suomesta
Luotettavat ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
Maksuvaihtoehdot
Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Käyttötarkoitus:
  Nivelten hyvinvointi
  Tuoteryhmä:
  Yrttiseokset
  Tuotenumero:
  N80005
 • Tuotekuvaus

  Nordic Joint Power koostuu yksinomaan luonnollisista ainesosista, joita voidaan antaa hevosille, joiden nivelet ovat erityisen haasteellisia tai ylikuormitettuja, aivan kuten tuote on suunnattu myös treenissä oleville hevosille.

  Koostumus:
  Nokkonen
  Uuden-Seelannin vihersimpukka (luonnollinen glukosamiini)
  Peltokorte
  Kurkuma
  Kasviperäinen gelatiini
  Pirunkoura
  Spirulinalevä (spirulina platensis)
  Kataja
  MSM
  Inkivääri

  HUOM! Tämän koostumuksen raaka-aineissa voi olla doping varoaika, joten kannattaa tarkistaa ennen kilpailuja.

  Monipuolinen koostumus ja huippulaatua:
  Nordic Joint Power on erityisesti nivelille ja jänteille kehitetty tuote, joka sisältää vain luonnollisia ainesosia, joten se on täysin vapaa täytteistä tai tarpeettomista lisäaineista. Tuotteen koostumuksessa oleva yrttien yhdistelmä vahvistaa nivelten tervettä toimintaa..

  Raaka-aineet käsitellään huolellisesti, jotta ainesosat säilyvät mahdollisimman hyvin ja näin taataan optimaalinen vaikutus. Tuote koostuu toisiaan täydentävistä komponenteista, jotka vahvistavat juuri niiden aineiden imeytymistä, joita Nordic Joint Powerissa korostetaan, samoin kuin kasvperäisen gelatiinin lisäys varmistaa, että hyödylliset aineet eivät hajoa kosketuksessa mahahapon kanssa. Lisäksi kasviperäisellä gelatiinilla on rustoa ja sidekudosta pehmentäviä ominaisuuksia. Tuote on testattu eläinlääkäreiden toimesta hevosilla Euroopassa ja sen vaikutus on osoittautunut erittäin tehokkaaksi nopeaksi ja se on saanut runsaasti positiivisista palauttetta.

  Vahvistaa tervettä hevosesi tuki- ja liikuntaelimiä:
  Syynä tuki- ja liikuntaelimistön epätasapainoon ja vaurioihin voi olla monia, mutta useimmille yleisiä ovat usein punoitus, turvotus, kuumuus, arkuus ja ympäröivien nivelsiteiden toimintahäiriö. Nokkonen sekä viherhuulisimpukka, spirulina, kurkuma, inkivääri ja kataja vaikuttavat positiivisesti hevoseen.

  Erityisesti inkiväärille ja kurkumalle on totta, että nämä tukevat tervettä immuunijärjestelmää ja  prosesseja, jotka mm. suojaa tuki- ja liikuntaelimiä.

  Rentoutta jänteille ja lihaksille:
  Etenkin inkiväärijuuri rentouttaa ja lämmittää lihaksia ja niiden ympärillä olevia jänteitä, aivan kuten pirunkourassa on komponentteja, jotka tukevat joustavuutta ja liikkuvuutta. Näin voimme tukea jänteiden ja ympäröivien nivelsiteiden tervettä toimintaa ilman tarpeettomia rasituksia tai nivelten rasituksia syntymistä.

  Tarvitaan terveen immuunijärjestelmän tukemista - positiivisen yhteys immuunijärjestelmän vahvistumisen ja nivelten kuormituksen ja luumuutosten nopean paranemisen välillä. Siksi Nordic Joint Power on turvannut tervettä immuunijärjestelmää muun muassa nokkosen, inkiväärijuuren ja vihersimpukan avulla, jotka kaikki täydentävät hevosen ravitsemusta eri tavoin.

  Hevosille, joilla on suuri päivittäinen kuormitus niveliin ja jänteisiin tai jotka kuntoutuvat ylirasitustiloista tai onnettomuuksista.

  Nordic Horse -ruokintasuositus:

  5 grammaa / 100 kg hevonen päivässä

  Käytä varoen tiineille tammoille. Joint Power sisältää yrttejä, joita ei suositella suurina annoksina tiineille tammoille. Koska Joint Power on sekoitettu tuote, mikään yrteistä ei saavuta niitä annoksia, jotka voivat olla ongelmallisia, kunhan noudatat suositeltua annostusta.

  Analyyttiset ainesosat:
  Raakaproteiini 29,2 %, Raakakuitu 9,3 %, raakatuhkaa/hehkutusjäännös 11,6 %, Raakaöljy / raakarasv. 4,6 %, tärkkelystä 6,4 %, sokeria. 5,7 %, kalsiumia. 1,41 %, lysiiniä. 1,37 %, metioniinia. 0,46 %, natriumia. 0,37%, fosforia. 0,36 %.

  Ravitsemukselliset fysiologiset lisäaineet per. kg:
  A-vitamiini. 600 IU,
  D3-vitamiinia. 1000 IU,
  E-vitamiinia. 100 mg,
  B6-vitamiinia. 7,3 mg,

  Hivenaineet per kg:
  Rautaa 2340 mg,
  mangaania. 99,8 mg,
  sinkkiä. 56,4 mg,
  kuparia. 11,7 mg,
  seleeniä. 0,59 mg,

  Koko vaihtoehdot:
  900 g (pussi ja mittalusikka)
  2,7 kg (ämpäri ja mittalusikka) saatavilla tilauksesta.
  2,7 kg RF (täyttöpaperipussi, ei muovia / mittalusikkaa) saatavilla tilauksesta.

  Huomaa: Tuote on säilytettävä viileässä, kuivassa ja hygieenisessä paikassa. Koska tämä on 100 % puhdas luonnontuote, analyyttiset ainesosat voivat vaihdella ajoittain.

  Lupaavia tuloksia: Viherhuulisimpukoiden vaikutus luuston muutoksiin tuki- ja liikuntaelimessä
  Tutkimusprojekti, joka tutkii, miten muutokset suoliston mikro-organismien koostumuksessa vaikuttavat luumuutoksiin keskittyen polven muutoksiin. Osallistujat saivat viherhuulisimpukkaa sekä glukosamiinia 12 viikon ajan, jolloin sisäisten mikro-organismien koostumus mitattiin ennen ja sen jälkeen, minkä jälkeen arvioidaan muutoksia nivelissä. Tutkimusta ohjataan ryhmällä ilman viherhuulisimpukkaa.
  Tulokset: viherhuulisimpukkaa saaneilla osallistujilla havaittiin ei-toivottujen bakteerien vähenemistä, kun taas terveyttä edistävien mikro-organismien esiintyminen lisääntyi. Mitä enemmän positiivisia mikro-organismeja osallistujissa oli, sitä enemmän luumuutoksissa havaittiin parannusta ja sitä vähemmän sivuvaikutuksia havaittiin.
  80 % immuunijärjestelmästä löytyy suolen seinämän soluista, ja suoliston mikro-organismien koostumuksen muutos edistää sekä aineenvaihdunnan että erityisesti immuunijärjestelmän optimointia.
  Tutkimus osoittaa, että viherhuulisimpukoiden käyttö voi muuttaa suoliston mikro-organismien koostumusta, mikä vaikuttaa positiivisesti sairaiden polvien luumuutoksiin.

  Nopea toimitus Suomesta
  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus