Blood sugar Balance+ (3kg) Nordic
Blood sugar Balance+ (3kg) Nordic
Blood sugar Balance+ (3kg) NordicBlood sugar Balance+ (3kg) Nordic
N80015

Blood sugar Balance+ (3kg) Nordic

EUR 119.95
ALV 14%
 • Oma Räätäli / Koko-opas
 • Valitse haluamasi vaihtoehto:
Stabiloi hevosen verensokeri- ja insuliinitasoja ja on erityisen hyödyllinen hevosille, jotka tarvitsevat painonhillintää.
 • Rehu erittäin hyville rehunkäyttäjille, joilla on taipumusta liikalihavuuteen ja aineenvaihduntahäiriöihin.
 • Koko: 3kg
Lue lisää
Toimitustila
Tilaustuote, toimitusaika vaihtelee
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Nopea toimitus Suomesta
Luotettavat ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
Maksuvaihtoehdot
Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Käyttötarkoitus:
  Aineenvaihdunta
  Tuotteen muoto:
  Pelletti
  Tuoteryhmä:
  Kaikki Rehut
  Tuotenumero:
  N80015
 • Tuotekuvaus

  Nordic Blood Sugar Balance + sisältää kasviperäisiä ainesosia, jotka varmistavat hevosen verensokeri- ja insuliinitasojen vakauden. Tuote on suunniteltu annettavaksi hevosille, joilla on aineenvaihduntaongelmia ja joilla on  riski saada haitallisia sivuvaikutuksia. Hyödyllinen ylipainoisille hevosille, jotka haluavat laihtua.

  Sovellus:

  • Sillä on verensokeria ja insuliinia stabiloiva vaikutus
  • Laiduntaville hevosille, joiden on stabiloitava verensokeria.
  • Hevoset, joilla on ei-toivottuja rasvakertymiä tai ylipainoiset hevoset, joiden on laihdutettava
  • Terveen aineenvaihdunnan tueksi
  • Insuliiniresistenssi

  Koostumus : maa-artisokka, Kamomilla, Pellavansiemen, Sarviapila
  Kaneli, Deverra scoparia, Nokkonen, Siankärsämö, Rohtovuohenherne,
  Vihreä Tee.

  Maa-artisokalla on ennen kaikkea vahva prebioottinen vaikutus inuliinin muodossa, joka vahvistaa  hevosen paksusuolen bakteerikantaa. Tämä parantaa hevosen rehunkäyttökykyä ja siten ruoan ja ravintoaineiden imeytymistä. Lisäksi maa-artisokat sisältävät suuria määriä C-vitamiinia, joka tukevat hevosen immuunijärjestelmää ja hevosen puolustuskykyä ulkoisia vaikutuksia vastaan.

  Kamomillalla on kyky stabiloida hevosen verensokeria, jos sitä nautitaan sokeripitoisen aterian yhteydessä. Lisäksi kamomillan ja jopa pienten C-vitamiinilisää suositellaan insuliiniherkillä hevosilla.

  Pellavansiemen sisältää suuren osan omega 3 -rasvahappoja, joita on lisättävä hevoselle painonpudotuksen yhteydessä.. Omega 3 -rasvahappoja tarvitaan myös hormonien oikeaan kuljettamiseen. Erityisesti prostaglandiinit, joita tarvitaan sekä rasvan että sokerin optimaaliseen polttamiseen.

  Sarviapilan siemenet stabiloivat verensokeria ja insuliinia sen monien kuitujen ansiosta. Sarviapilan siemenet sisältävät antioksidantteja ja tukevat tervettä immuunijärjestelmää. Tämä aine vahvistaa myös lihaksia erinomaisen aminohappokoostumuksensa ansiosta.

  Kaneli tukee insuliinin eritystä ja insuliiniresistenssiin taipuvaista hevosta. Lisäksi kaneli tukee tervettä verenkiertoa, mikä auttaa kuona-aineita juona-aineiden poistumista kehosta. kanelissa jota tuotteessa on käytetty on alhainen kumariinin pitoisuus.

  Deverra Scopario sisältää eteerisiä öljyjä, joissa on suuri osuus alfa-pineneriä sekä sabiniineja. Alfa-pinener tekee hyvää limakalvoille. Varmistaa mahahapon tervetta eritystäsekä mahanesteiden eritystä limakalvoilla. Sabiniineilla ovat antioksidanttisia ja niillä on fungisidejä ja bakteereja hillitseviä ominaisuuksia.

  Nokkonen sisältää runsaasti rautaa, proteiinia, klorofylliä, C-vitamiinia, natriumia, kaliumia, histamiinia, serotoniinia, flavonoideja ja piitä. Nokkonen tukee tervettä ruoansulatusta ja kuona-aineiden poistumista sekä aineenvaihduntaa. Nokkonen tulee myös hevosen neste-, suola- ja pH-tasapainoa.

  Siankärsämö auttaa tukee tervettä optimaalista aineenvaihduntahormoneja niin, että esimerkiksi insuliinin eritys tapahtuu tarpeen mukaan, riippuen rehun saannista ja ravintoaineista.

  Rohtovuorenherne sisältää suuria määriä alkaloideja sekä kasviperäistä guanidiinijohdannaista, joka tukee insuliinin vaikutusta

  Vihreä tee , joka sisältää vahvaa antioksidanttista kasviainetta ECGC, joka tukee hevosta jolla pudotetaan painoa.


  Nordic Horse -ruokintaohjeet:

  10 grammaa per 100 kiloa hevosta vuorokaudessa
  Akuutti tilanne: 20 grammaa per 100 kiloa hevosta

  Tuote tulee antaa muun rehun yhteydessä ja päiväannos voidaan jakaa 1-3 ateriaan. 

  Käytä varoen tiineille tammoille. Blood Sugar Balance sisältää yrttejä, joita ei suositella suurina annoksina tiineille tammoille. Koska Blood Sugar Balance on sekoitustuote, mikään yrteistä ei tule annoksilla, jotka voivat olla ongelmallisia, kunhan noudatat suositeltua annostusta.

  HUOMAUTUS!  Tämän koostumuksen raaka-aineissa voi olla dopingvaroaika, joten kannattaa tarkistaa kisahevosilla, onko tämä voimassa yhdistyksessänne.

  1 kpl. mittakuppi =
   n. 25 grammaa

  Analyyttiset ainesosat:
  Raakaproteiini 14,3 % Raakakuitu 13,1 %, raakatuhka 6,2 %,
  Raakaöljy / raakarasva 11,1 %, Tärkkelys 4,7 %, Sokeri 8,2 %, Kalium 0,63 %, Fosfori 0,44 %, Natrium 0,05 %.

  Vaihtoehdot:  
  1 kg (ämpäri ja mittalusikka)  (tilauksesta: 3 kg ämpäri mittalusikalla.
  3 kg täyttöpaperipussi -ei muovia / mittalusikkaa).

  Tuote on säilytettävä viileässä, kuivassa ja hygieenisessä paikassa. Koska tämä on 100 % puhdas luonnontuote, analyyttiset ainesosat voivat vaihdella ajoittain.

  Nopea toimitus Suomesta
  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus