FlexAbility+ (9kg) Nordic
FlexAbility+ (9kg) Nordic
FlexAbility+ (9kg) NordicFlexAbility+ (9kg) Nordic
N20074

FlexAbility+ (9kg) Nordic

EUR 207.95
ALV 14%
 • Oma Räätäli / Koko-opas
 • Valitse haluamasi vaihtoehto:
Parantaa hevosen liikkuvuutta ja vähentää arkomista. Luonnollinen tuki lihaksille, sidekudokselle, nivelille ja jänteille
 • Koko: 9kg
Lue lisää
Toimitustila
Tilaustuote, toimitusaika vaihtelee
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Nopea toimitus Suomesta
Luotettavat ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
Maksuvaihtoehdot
Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Käyttötarkoitus:
  Nivelten hyvinvointi
  Tuoteryhmä:
  Kaikki uutuudet
  Tuotenumero:
  N20074
 • Tuotekuvaus
  Nordic FlexAbility (ent.Move Free)parantaa hevosen liikkuvuutta ja vähentää arkomista. Luonnollinen tuki lihaksille, sidekudokselle, nivelille ja jänteille. Tuotteen korkea aktiivisten aineiden pitoisuus rikistä, glukosamiinista, nokkosesta ja spirulinasta takaa tehokkaan ja laajavaikutteisen tuotteen.

  MSM osallistuu mm. kollageenin muodostumiseen, joka edistää terveitä niveliä, rustoa ja sidekudosta. Lisäksi MSM vähentää erittäin tehokkaasti lihasjännitystä ja arkomista. Toinen MSM:n hyvä ominaisuus on, että se tukee toipumista vammojen tai leikkausten jälkeen.

  Ruusunmarjat  sisältävät  galaktolipidejä, joilla on todettu olevan suotuisa vaikutus muun muassa jäykkyyteen ja arkomiseen. Tukee terveen ruston toimintaa. Ruusunmarjat voivat siksi olla hyvä lisä sekä kaikille hevosille että liikuntarajoitteisille hevosille.

  Glukosamiini varmistaa nivelnesteen tuotannon. Synoviaa löytyy jännetupeista, limakalvopusseista ja nivelistä. Sitä valmistetaan kehon eri osissa, mutta sillä on sama yleinen tehtävä, joka on toimia eräänlaisena "voiteluaineena", jonka avulla jänteet ja nivelet voivat liikkua tasaisemmin.

  Yhdessä tällainen koostumustukee toistensa vaikutusta.

  Nokkonen vähentää hevosen arkomista ja turvotusta.

  Spirulina sisältää runsaasti superantioksidantteja. Hevoset, jotka ovat kovassa harjoittelussa, ovat usein puutteellisia antioksidanteista ja voivat siksi hyötyä ravintolisästä. Samalla nähdään, että spirulina voi minimoida ärsytystä ja arkuutta.

  Koostumus: MSM, ruusunmarjat, nokkonen, glukosamiini, spirulina

  Soveltuvuus:

  - Vanhemmille hevosille
  - Hevosille, jotka arkovat
  - Hevosille, jotka harjoittelevat kovasti
  - Hevosille, jotka ovat kuntoutuksessa
  - Liikuntarajoitteisille hevosille - Nuorelle hevoselle, jolla on "kasvukipuja"

  Nordic Horse -ruokintaohje: 6 g per 100 kg hevosta päivässä.

  Ainesosat: Raakaproteiini 12,3 %, raakatuhka 6,3 %, raakarasva 2,4 %, raakakuitu 14,8 %, tärkkelys 3,9 %, sokeri 8,9 %, kalsium 1,24 %, fosfori 0,26 %, natrium 0,08 %, rikki 8, 40 %

  Paino: 9kg ( HUOM!! tilaustuote )

  Huomaa:  Koska Nordic Horse -tuotteet ovat 100 % luonnollisia ja ilman lisäaineita, niiden täytyy "hengittää". Siksi ne tulee säilyttää kuivassa, viileässä ja maasta nostettuna. Koska tämä on 100 % puhdas luonnontuote, analyyttiset ainesosat voivat vaihdella ajoittain.

  Nopea toimitus Suomesta
  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus